"Opscena" Beyonce uzbunila stanovnike Las Vegasa

STANOVNICI Las Vegasa od malih nogu golotinju i blještavilo prihvaćaju kao vlastitu "kulturu" i sasvim normalnu stvar, no plakat tamnopute pjevačice, kojim reklamira lokalnu radio postaju, podigao je na noge i najliberalnije građane "grešnog grada", koji traže da se (pre)gola zvijezda hitno ukloni iz njihovog vidokruga.

Jumbo plakat s atraktivnom Beyonce i reklamom lokalne radio postaje uzbunio je javnost u Las Vegasu, koja je cijeli projekt okarakterizirala kao "opscen". Zabrinuti roditelji, naime, ne žele da njihova djeca gledaju gotovo golu pjevačicu, dok vlasnik radio postaje u plakatu ne vidi ništa loše. "To je njezin način predstavljanja", rekao je američkim medijima.

"Prikazati Beyonce u trenirci ne bi bilo dobro rješenje jer ona jednostavno nije takva. Ovaj plakat ispunjava sve kriterije i uklapa se u naša stajališta", rekao je, no nije siguran koliko će se jumbo plakat održati na vrlo atraktivnoj lokaciji na koju je postavljen. Građani su, naime, najavili proteste, a postoji i mogućnosti da ga jednostavno unište, kao što su to ranije ove godine učinili stanovnici Londona s Madonninim plakatom.

Beyonce se, ističe vlasnik radio postaje, nije slikala za njihovu kampanju, već je fotografija uzeta iz njenog press editorijala, dakle, riječ je o izdanju u kojem je već viđena ne samo u Las Vegasu, već i u cijelom svijetu. Stav lokalnih vlasti identičan je onomu radio postaje, pa će "opscena" Beyonce još neko vrijeme  s visoka gledati na stanovnike Las Vegasa, naravno, dok se ne odluče ukloniti je sami.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara