Orgije i lezbijke u prvoj knjizi Pamele Anderson

Orgije i lezbijke u prvoj knjizi Pamele Anderson

NAJPOZNATIJA silikonska plavuša na svijetu svoju je autobiografiju "Star" predstavila u obliku romana u kojem se "izmišljene" osobe mogu lako prepoznati.

Pamela je znala da će se knjiga dobro prodavati samo ako je ispuni sočnim seksi opisima koji su iznenadili čak i koautora knjige profesionalca Erica Shawa Quinna koji je mnoge detalje morao izbaciti.

Knjiga počinje s njenim djetinjstvom u kojem su je silovala četvorica dječaka iz ulične bande i opisuje njen put do slave i bogatstva nakon što se njeno lice slučajno pojavilo na velikom ekranu za vrijeme jedne utakmice američkog nogometa.

Slijedi čuvena televizijska serija s golišavim ljepoticama na plaži "Baywatch" i snimanja za čuveni "Playboy" čak 12 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamela opisuje orgije u vili vlasnika najpoznatijeg magazina za muškarce u kojima su uz Hugha i nju sudjelovale i druge prsate ljepotice.

Uz rastavljenog supruga Tommya Leea s kojim je snimila poznati porno film u knjizi spominje i ostale ljubavnike "kojima neće smetati ako se prepoznaju jer su svi opisani kao majstori u seksu".

"Star" je deseti na listi najprodavanijih knjiga u New Yorku pa "književnica" koja se na naslovnici romana pojavljuje gola priprema i nastavak o svojim seksi avanturama u Hollywoodu.

Novinarima je ispričala kako je život trenutno posvetila svojoj djeci čijim prijateljima u školi povremeno čita knjige među kojima se sigurno neće naći i njena autobiografija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara