Orgije na izletničkom brodu na Cipru

STOTINU mladih turista na trosatnom izletu brodom "Fantasy" prilično se opustilo uz obilje alkohola, pa se na kraju u cijelu stvar umiješala policija.

Nakon nastupa muškog stripera pijane djevojke počele su se skidati kako bi započele seksi igrice sa partnerima. Šef policije izjavio je kako se "scene ne mogu ni opisati, ali su svakako prešle svaku moralnu granicu". Ipak nitko nije uhićen, a policija namjerava predložiti zabranu takvih seksi izleta.

Grčka TV postaja Mega, koja je uspjela snimiti orgije na brodu, zatrpana je pozivima europskih televizija koje bi željele pokazati tu snimku, a najviše je zahtjeva iz Engleske i Skandinavskih zemalja, čiji su se mladi turisti provodili na "Fantasyu".

Organizator izleta, koji za njega naplaćuje po 30 funti, tvrdi da nije kriv za orgije koje su se dogodile na brodu, ali priznaje "obilje seka nakon besplatnog pića" jer turistima nude i vodene pištolje napunjene alkoholom. Mladići štrcaju mješavinu votke, tekile i vina direktno u usta djevojkama koje se brzo nacugaju i izvode razne gluposti.

Web stranica www.fantasyboatparty.com trenutno je nedostupna zbog navale svih onih koji bi se sigurno željeli i sami zabaviti na tako neobuzdan način.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara