Ornela priznala Elizabeti: Privlačiš me i pritom mislim donjom glavom

Ornela priznala Elizabeti: Privlačiš me i pritom mislim donjom glavom

ORNELA do sada nije pokazala interes ni za jednog muškarca u Kući, nije dala do znanja da ima nekoga vani, a njezine su najnovije izjave dale naslutiti kao Splićanka skriva svoju seksualnu orijentaciju. Naime, prvo se u sobi mazila s Elizabetom koja je dobro poznata po svojim izljevima strasti. "Privlačiš me i pritom ne mislim gornjom, nego donjom glavom", priznala joj je Ornela, a nedugo zatim pridružila im se i Lucija. Cure su u razgovoru zaključile kako Elizabeta posebno privlači bolesne pacijente, Lucija je mamac za neradnike, dok se na Ornelu pale stariji. "Bog zna, Tome, da ti voliš muške više nego ja!", rekla je Ornela Tomislavu koji se u međuvremenu uključio u ženski razgovor, te tako još jednom stavila pod upitnik svoju seksualnu orijentaciju.

Stimulacije seksa i slatki užici

Stanare je obradovao novi zadatak pod nazivom "Natjecanje u osjetilima" u kojem su trebali simulirati seks. Bili su podijeljeni u mušku i žensku skupinu, a zadano im je da izvedu pet seksi radnji i tako zavaraju svoje protivnike. Svaka je cura morala izvesti po jednu seksi radnju dečku kojem su u tom trenutku bile svezane oči, a proceduru su potom morali ispuniti i muški članovi Kuće. Krajnji cilj bio je zavarati osobu svezanih očiju kako ne bi shvatila tko joj to čini, a pobjedu odnosi onaj tim koji prepozna više stanara. Zadatak, koji je maštovitošću nadmašio sve dosadašnje i koji neodoljivo podsjeća na drevnu igru koja se među svingerima naziva lepeza, jednoglasno je proglašen najboljim u povijesti Big Brothera.

Prvo na redu bilo je osjetilo mirisa, pri čemu su se stanari obavijali tijelima oko onih koji su imali svezane oči kako bi prepoznali o čijem je tjelesnom mirisu riječ. Potom je na redu bila masaža, radnja u kojoj se najinventivnijom pokazala Ornela koja je Tomislava masirala stopalima. Zatim je došlo na red i hranjenje jagodama, što je Marku predstavljalo osobit gušt, pa je zahtijevao od cura da "nikad ne stanu". 

Mrkvicu, kojeg je Big Brother ovime možda želio nagraditi nježnostima kako se ne bi osjetio isključenim nakon Rininog odlaska, zadesilo je ljubljenje, pa su ga cure redom strastveno ljubile po vratu. Ivan L. je, čini se, prošao najbolje. Cure su mu svezale oči i zatim se obavijale oko njega, dahtale su i stenjale onako kako to čine kad su u krevetu s dečkom. Pobjedu je odnijela muška ekipa, a nagrada je ta da su ih cure cijelu večer bile dužne tetošiti, maziti, kuhati im, ako im je dosadno, zabavljati ih i ispuniti svaku njihovu želju sve dok ne odu spavati.

Na pomolu novi par u BB kući?

Lucija se od prošloga petka, kada je ostala bez grudnjaka i plesala Saši u krilu, od Saše ne odvaja iako tvrdi da s njim ne bi ništa. "Saša je ludilo, samozatajan je, ali seksi, no ja ne bih ništa s njim", rekla je Lucija prije nekoliko dana, no čini se kako polako mijenja svoju priču. Ne trudi se skriti da joj se Saša jako sviđa, a sinoćnje razmjenjivanje nježnosti odagnale su sve sumnje. Lucija i Saša proveli su velik dio večeri grleći se i masirajući na kauču. Ona je zbog zadatka bila "dužna" uslišati sve Sašine želje, no činilo se da joj to nije bilo ni najmanje mrsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije mu je gurnula ruku ispod majice i češkala ga po leđima, a Saša je odmah skinuo majicu i olakšao joj posao. Lucija se na trenutak bila prepala da ostali ne vide što radi, ali je Saša utješio i naložio joj da ga nastavi masirati. Lucija je sjela na njega masirajući mu leđa, na što je on ispuštao zvukove posebnog zadovoljstva. I Luce je priznala da uživa i da joj nije problem udovoljavati mu te da se nada da je zadovoljila njegove želje, na što joj je omamljeni Saša rekao: "Zadovoljila si ti tek deset posto mojih potreba".

"Ja bi ju mlatila kak Isusa Krista, i to saki dan"

I nakon Rininog odlaska, Valerija i Tomislav održavaju redovite sastanke na kojima raspravljaju o frustracijama kojima su razlog drugi ukućani. Zajednička "bolna točka" im je Lucija koju Valerija ne može vidjeti niti nacrtanu. Ona smatra da je Lucija dvolična i da se konstantno ulizuje stanarima kako bi izbjegla nominacije, dok se sve do prije nekoliko dana svađala sa svima. "Dabome da je dvolična! Samo se rasteže na onom kauču, a onda meni naređuje da čistim WC", nadovezao se Tomislav iskazujući vlastito nezadovoljstvo. Osim Lucije na tapeti se našla i Ornela koja Valeriji ide na živce "ne zato što je loša cura, već zato što previše priča gluposti".

"Preveć ona klafra, dok se oženi, više bu bita nego sita. Ja bi ju mlatila kak Isusa Krista, i to saki dan. Ne bi ti nju niko trpil, ima jezičinu i laje bezveze", bila je bijesna Valerija na sam spomen Ornelinog imena, a okomila se i na Big Brothera. Zagorka je nezadovoljna jer joj Big Brother ne želi ispuniti nijednu želju, a svakodnevno u ispovjedaonici od njega traži cigarete i alkohol. Ljuti je i to što ne želi puštati hrvatsku glazbu. S Valerijom se složio Tomislav koji zbog svog ega jednostavno ne podnosi naredbeni pristup Big Brothera. Smeta mu što ih proziva i naređuje im, te govori što i kako trebaju raditi. "Nisam ovdje doša da slušan Big Brothera", kratko je zaključio.

K.H.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara