Osnovan Klub Jaguar – Klub štovatelja klasičnih engleskih automobila

KLUB Jaguar, koji okuplja štovatelje starih engleskih automobila i vlasnike Jaguara, osnovan je i u Zagrebu. Klub je utemeljen na inicijativu Vladimira Goluba direktora tvrtke Jaguar Croatia, te uz podršku nekolicine istinskih ljubitelja britanske umjetnosti i tradicije.

Predsjednikom Kluba Jaguar imenovan je Nikola Filipović, arhitekt i profesor pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a dopredsjednikom gospodin Neven Cirkveni, ugledni zagrebački odvjetnik.  

"Vlasnike automobila Jaguar i štovatelje klasičnih engleskih automobila povezuju simboli vrijednosti - profinjenost i tradicija. Klub Jaguar osnovali smo kako bi štitili tu društvenu pojavnost, zagovarali interese i sklonosti svojih članova, te posredno gradili njihov imidž", izjavio je Nikola Filipović predsjednik Kluba Jaguar, dodavši da će osim članova koji su vlasnici automobila Jaguar, okupiti nekolicinu počasnih članova te ustanove i tvrtke sa statusom Partnera Kluba Jaguar.

Status partnerstva utemeljen je s kulturnim ustanovama, ekskluzivnim restoranima, hotelima, sportskim klubovima, tenis i golf terenima, te turističkim agencijama, vinotekama, trgovinama ekskluzivnim nakitom i odjećom. Na taj način Klub Jaguar kvalitetnije upotpunjuje ponudu i pogodnosti članstva, a sve prvenstveno s ciljem unaprjeđenja kvalitete življenja njegovih članova.

Članstvo u Klubu Jaguar donosi različite povlastice: pogodnosti kod kupnje i održavanja automobila u Jaguaru Croatia, zatim pogodnosti kod Partnera, organizaciju interesnih druženja, uključivanje u mrežu Jaguar klubova u Europskoj Uniji te uključivanje u vlastitu e-mrežu primatelja, koje će se obavještavati o svim novim akcijama, novostima i pogodnostima vezanim za vozila Jaguar. 
 
Krajem veljače ove godine u Zagrebu će se održati službeno predstavljanje Kluba Jaguar i njegovih partnera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara