Ostalo još manje od 24 sata za prijave: Ne propusti svoju priliku da postaneš Kraljica maturalne!

Foto: Filip Filković Philatz/Index

ČETVRTU godinu za redom, u suradnji s vrhunskim domaćim dizajnerima i estetskim stručnjacima, Index je prošlog tjedna otvorio veliki natječaj za sve maturantice koje uz malo truda i puno sreće žele zablistati na svom maturalnom plesu! U natječaju mogu sudjelovati sve maturantice koje nam pošalju svoje podatke i fotografije te tako dobiju šansu za večer iz snova, u koju je uključeno sve ono što vam treba za najbolji maturalni provod, osim, naravno, partnera - njega će morati pronaći sama pobjednica. Rok za prijave ističe 20. travnja 2011. u 12 sati, što znači da su vam preostala manje od 24 sata za ispuniti prijavnicu! Ne propustite svoju priliku za maturalnu večer iz snova!

OVDJE se možete prijaviti za sudjelovanje u novom Indexovom natječaju. Vaša prijava mora sadržavati fotografije, osobne podatke, kontakt broj, podatke o visini i težini i još poneku informaciju (datum i mjesto održavanja maturalne večere, podaci o skrbniku, itd.) s kojom ulazite u drugi krug natjecanja. Nepotpune prijave nećemo uzimati u obzir. Slanje prijave podrazumijeva da se slažete sa PRAVILNIKOM NATJEČAJA.

Drugi krug Indexove potrage za Kraljicom maturalne večeri započet će objavom 10 finalistica, a tada na red dolaze čitatelji Indexa, koji će glasovima odabrati najljepšu djevojku i tako joj "najljepšu večer u životu" učiniti još spektakularnijom i nezaboravnom.

Pobjednicu očekuju haljina Modne kuće Linea Exclusive (www.linea-exclusive.com), Ledenkove cipele (www.ledenko.hr), frizura, šminkanje i manikura u Beauty centru Božica (www.bc-bozica.com), masaža tijela toplim uljima + poklon iznenađenja u Kozmetičkom salonu Lanaderm (www.lanaderm.hr), sunčane naočale Police (www.police.hr) te putovanje u Tunis za dvije osobe koje dodjeljuje putnička agencija Sunčani odmor (www.suncaniodmor.com). Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom!

Nisi sigurna što te očekuje? Pogledaj kako je bilo djevojkama koje su se dosad prijavljivale na izbor, a potom prihvati izazov - započni maturalnu avanturu pred Indexovim kamerama i ispuni prijavnicu!

> OBRAZAC ZA PRIJAVE

> PRAVILNIK IZBORA ZA KRALJICU MATURALNE VEČERI 2011.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara