Osvoji nagrade iz filma "Zalomilo se"!

U FILMU "Zalomilo se" redatelj se na komičan način pozabavio osjetljivim pitanjem ljubavi i braka. Katherine Heigl ("Uvod u anatomiju") glumi Alison Scott, ambicioznu, zgodnu novinarku koja u baru upoznaje Bena koji živi s četvoricom prijatelja životom neženje u oronuloj kući i zabavlja se stvaranjem polu-pornografske web stranice s prizorima golišavih hollywoodskih zvijezda na kojem bi se sva petorica mogla obogatiti - ako je jednog dana pokrenu.

Alison i Ben, potpuno pijani, završe u krevetu i nakon toga krenu svatko svojim putem. Tu je trebao biti kraj priče. Ipak, nakon nekoliko tjedana Alison nazove Bena i priopći mu da je trudna i da namjerava zadržati dijete. Ben se odjednom nalazi na prekretnici – hoće li pobjeći glavom bez obzira ili pokušati preuzeti ulogu budućeg oca?

Zamislite neočekivanu trudnoću dvoje ljudi, Alison i Bena, koji bi radije da se nikad nisu sreli, ubacite njenu sestru Debbie koja stalno negoduje (Leslie Mann, "Orange County"), Debbinog muža, papučara Petea (Paul Rudd, "Noć u muzeju"), njihovu djecu Sadie i Charlotte (debitantice Maude i Iris Apatow) i četvoricu Benovih cimera koje apsolutno ništa u životu ne muči i dobili ste jedinstveni recept Judda Apatowa za disfunkcionalnost i komičnost – film "Zalomilo se".

Nagradna igra

Za nagradu iz filma "Zalomilo se" ili posebne Durex poklon-pakete tražimo točan odgovor na pitanje:

Na koji se način Ben zajedno sa svojim prijateljima u filmu pokušava obogatiti:
a) ulaganjem u dionice
b) mukotrpnim radom u multinacionalnoj kompaniji
c) pokretanjem internet stranice s prikazom golišavih scena holivudskih zvijezda

Točan odgovor i osobne podatke pošaljite u mailu naslovljenom s "Zalomilo se" na index.nagrada@gmail.com. Dobitnike ćemo o nagradi i njenom preuzimanju obavijestiti mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara