Osvojio je publiku kao "polovica" muškarca iz hit serije, no danas je neprepoznatljiv

Osvojio je publiku kao "polovica" muškarca iz hit serije, no danas je neprepoznatljiv

Screenshot: Youtube

POPULARNA američka serija "Dva i pol muškarca" o pričama velikog osvajača Charlieja i njegovog brata rastavljenog Alana donijela je veliku popularnost glumcima Charlieju Sheenu i Jonu Cryeru, ali i najmlađem među njima - malom Jakeu kojega je utjelovio glumac Agnus T.Jones.

Danas ima 22 godine i teško bi ga na prvu prepoznati ispod brade i dioptrijskih naočala. Angus je počeo glumiti u seriji kada je imao samo 10 godina i vrlo je brzo počeo zarađivati milijune, no kako je odrastao shvatio je i da Hollywood nije mjesto za njega.


Prije par godina napravio je pravu dramu kada je rekao kako je serija "Two and a Half Man" pravo smeće i pozvao je publiku na bojkot - no neuspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prestanite gledati tu seriju, ni ja sam tamo ne želim biti. Molim vas, prestanite to gledati i puniti si glavu smećem. Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utječe na vaš mozak i uvjeravam vas da ćete doći do zaključka da morate prestati gledati takve emisije', rekao je Agnus te poručio kako se te poruke nisu u skladu s kršćanstvom. 

Nakon tog ispada javno se ispričao, no nakon isteka ugovora posvetio se obitelji i maknuo s malih ekrana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara