Osvojite novi album Hladnog piva "Svijet glamura"

Osvojite novi album Hladnog piva "Svijet glamura"

Foto: Menart

U SUBOTU, 16. travnja, na dan izlaska svog novog albuma "Svijet glamura", Hladno pivo družit će se u zagrebačkom Kinu Europa od 19 sati s fanovima te potpisivati "svježe" albume. "Svijet glamura" će se ove subote samo u Kinu Europa moći kupiti po posebnoj cijeni!

Najbrže fanove očekuju pokloni Hladnog piva - od novog albuma, preko majica i starih albuma do autogram karti i ulaznica za koncert koji je u pripremi. Sretne i spretne dobitnike Hladno pivo opskrbit će stvarčicama koje svaki njihov obožavatelj koji drži do sebe mora imati. Jednostavna uputa za dobiti nagradu: budi među prvih 20 posjetitelja u Kinu Europa i sigurno dobivaš! Za čitatelje Indexa postoji i mali bonus - pet najbržih putem Indexa može osvojiti novi album Hladnog piva!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nakon četiri godine, hrpe koncerata, stotine tisuća posjetitelja, milijun dobrih trenutaka, a najvažnije, nakon što se album "Knjiga žalbe" već vjerojatno izlizao od količine vrćenja po CD playerima, došlo je vrijeme za novi album Hladnog piva- Pretprodukcijsko razdoblje albuma, Hladno pivo i producent Edi Cukerić, proveli su na tajnoj lokaciji, u šumi, smislivši nove pjesme, a potom u Novom mestu u Sloveniji, snimivši njih 12 koje će naći svoje mjesto na albumu nazvanim "Svijet glamura".
 
Novi album Hladnog piva najavio je singl "Ezoterija" koji je u istom danu predstavljen u čak šest država (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna gora te Makedonija). Među 12 pjesama na albumu "Svijet glamura" nalaze se i "Kirbaj i kotlovina", "Ima da te lajkam", "Evo mene na ručku" te istoimena "Svijet glamura".

Osvoji album!

Petero najbržih osvaja novi album Hladnog piva "Svijet glamura". Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Hladno pivo - album Svijet glamura" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom, a svoj novi album moći će podići u subotu, 16. travnja, na druženju s Hladnim pivom u Kinu Europa. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara