Osvojite novi album Urbana & 4 "No mix! No sex!"

PROMOCIJOM prošlogodišnjeg albuma "Hello", najavljeno je live izdanje Urbana & 4 "No mix! No sex!" koje će biti pravi diskografski užitak za sve ljubitelje rada Damira Urbana, ali i sve zaljubljenike u live albume.

Ovaj album predstavlja svu onu Urbanovu autorsku i interpretatorsku snagu koju publika doživljava već 20 godina na njegovim koncertima. Na albumu imamo priliku čuti odabrane pjesme s dva koncerta u Stereo dvorani u Rijeci, održanih 29. i 30. svibnja 2009. godine. 

Omot dizajnirao sam Urban
 
Posebnost ovog albuma, u moru live izdanja, jest to što je cijeli glazbeni materijal koji možemo čuti predstavljen 100 posto live, bez ikakvog popravljanja i nadosnimavanja. U suradnji s dugogodišnjim prijateljem, suradnikom i producentom Vladom Simcichom Vavom Urban je uspio napraviti album na kojem ćemo osjetiti energiju, živost i jačinu izvedbe koja Urbana i četvorku već godinama drži na vrhu hrvatske rock scene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna posebnost ovog albuma je i omot za čiji je dizajn zaslužan sam Urban, a sastoji se od njegovih crteža, u kojima se razaznaju misli i snovi ovog glazbenog genijalca.

Budući da brojni obožavatelji nisu navikli na ovako brz diskografski razvoj (na studijske albume navikli smo čekati i šest godina), zasigurno će se iznenaditi i oduševiti izvedbama novih i starih hitova, pjesmama koje ni u kom u slučaju nemaju rok trajanja. A svi oni koji su bili na ovim izvanrednim koncertima vratit će se tamo sa svakim svakom notom, uzdahom i emocijom... Među pjesmama koje ćemo čuti na albumu su "Nuclear baby", "Ruke", "Otrovna kiša", ali i novi hitovi "Sunce" (najavni singl s albuma "No mix! No sex!"), "Magnet", "Hiroshima" i "Kauboji modre niti". 
 
Album možete kupiti od ponedjeljka 7. lipnja, a u subotu 12. lipnja, točno u 12 sati, ne propustite potpisivanje albuma u prodavaonici Croatia Recordsa u Bogovićevoj 5!
 
Osvoji album!

Deset najbržih čitatelja Indexa ima priliku osvojiti novi album Urbana & 4. Sve što trebate napraviti jest na index.nagrada@gmail.com poslati mail naslovljen sa "Urban & 4 - No mix! No sex!" te napisati u njemu svoje ime i prezime, adresu i kontakt-broj telefona. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara