Osvojite ulaznice za koncert Ramba Amadeusa i Tamare Obrovac!

U SUBOTU, 3. listopada, u zagrebačkom Boogaloo klubu, održat će se zajednički koncert Ramba Amadeusa i Tamare Obrovac. Za petero najbržih organizatori koncerta i Index su osigurali po dvije ulaznice za koncert.

Moramo naglasiti kako se ovdje ne radi o gostovanju Tamare na Rambovom koncertu (ili obratno) ni o klasičnom konceptu predgrupa - glavni izvođač. Naime, iste večeri ćemo moći vidjeti kompletan koncert oba izvođača sa svojim proširenim bendovima koji će nam zajedno ponuditi preko tri sata vrhunske svirke, zabave i smijeha.

Tamara Obrovac se na svom posljednjem, vrlo uspješnom albumu "Neću više jazz kantati" ponešto odmakla od svog uobičajenog etno-jazz izričaja te se više priklonila plesnijem etno/jazz/soul/funk zvuku. Rambovo gostovanje na albumu, točnije, u simpatičnoj narodnjačkoj parodiji "Turbo funk", još je jedan od dokaza iznimnog uzajamnog poštovanja ovih nadarenih umjetnika.

S obzirom da Rambovo koketiranje sa jazz glazbom s vremenom postaje sve očitije, možemo biti sigurni da će oba izvođača u pratnji svojih fantastičnih bendova ispuniti sva očekivanja publike koja je donedavno, zbog nešto većeg stilskog razlikovanja, bila praktički nespojiva.

Petero najbržih osvaja ulaznice!

Ulaznice se u prodaji nalaze od 7. rujna po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 kuna na ulazu u Boogaloo na dan koncerta. Pretprodajna mjesta su Aquarius music shop (Maksimirska 16) - prvih 100 ulaznica po 80 kuna; Aquarius music shop (Varšavska 13), Dallas CD shop (Masarykova 6) i MAMA (Preradovićeva 18).

Petero najbržih koji pošalju mail sa svojim osobnim podacima - ime, prezime, adresu i kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com dobit će po dvije ulaznice. Nepotpune e-mailove nećemo uzimati u obzir, javljati se možete do 30. rujna, do 17 sati, a sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara