Otac Angeline Jolie misli da mu se unučica zove Shakira

JON VOIGHT, popularni glumac i otac Angeline Jolie sa svojom kćeri nije u dobrim odnosima, a slaba upoznatost s imenima njezine djece ne pridonosi njihovu pomirenju.

Naime, na nedavnoj dodjeli BAFTA nagrada, glumac je svom unuku Maddoxu u posebnoj poruci poželio sretan peti rođendan, no nikako se nije mogao dosjetiti imena svoje unučice Shiloh, pa ju je tako, između ostalog, preimenovao u Shakiru.

"Sretan rođendan Maddox. Pet godina. To je nešto jako važno. Pet godina, uskoro ćeš postati mladić. Primi puno ljubavi od mene, i ti i ..uh...Shakira..i, uh, Sha-Shaheera, je li Sheera, Shahira?" - nekoliko je puta ponosni djed neuspješno pokušao pogoditi ime svoje unučice, nedavno rođene kćeri Angeline Jolie i Brada Pitta.

Voight ime svoje unučice Shiloh Nouvel nije mogao pravilno izgovoriti ni nakon što mu je jedan od reportera kazao kako se izgovara.

Slavni je glumac Angelininu obitelj napustio kad joj je bilo samo šest godina, te je od nje zatražio oprost nakon što je rodila kći Shiloh, izrazivši pri tomu želju da ju vidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se Angelina po drugi put rastala i posvojila dječaka iz Kambodže Maddoxa, Voight je za svoju kći izjavio "da treba posjetiti psihijatra", nakon čega se navodno više nisu vidjeli.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara