Otac BB Marijane bi se "naviknuo" na to kad bi ona ostala trudna s Nemešom, iako je on Srbin

Foto: vb4.emotion.rs

IAKO je otac udane Marijane Čvrljak, nakon njene "akcije pod plahtama" s Nikolom Nemeševićem u Big Brother kući, izjavio kako je njegova kćer "srpska kurva" te kako je ona za njega sad "mrtva", strasti su se smirile pa sad navodi kako je ona ipak njegova kćer, a ovaj hrvatski ratni vojni invalid pomirio bi se čak i s tim kad bi Marijana ostala trudna sa Srbinom Nemešom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onog trenutka kad se to dogodilo, da sam joj bio blizu, zadavio bih je golim rukama. Sad od vas čujem da nisu koristili kontracepciju, pa i da postoji mogućnost da je zatrudnjela, i što da vam kažem, ma što god bilo, živ se čovjek na sve navikne. Njoj će biti najgore u tom slučaju", izjavio je za srpski Alo! Marijanin otac Ivo Kovačević te dodao kako je mišljenje promijenio zbog jedne rečenice svoje kćeri: "Ona je rekla: `Moj zadatak je izvršen`. Tada sam shvatio da je njoj to zapravo bio zadatak kojeg joj je zadao Big Brother. Ne znam, možda joj je to bio zadatak, zaista ne znam".

Marijanin otac naveo je kako su on i njena majka psihički jako loše te su stalno na tabletama za smirenje, a o Marijaninom suprugu Ivanu kaže: "On će morati sam odlučiti što će s njom. Da je meni to žena napravila i nakon četiri kćeri, ja bih joj rekao zbogom. Ivan je realna osoba i prije svega dobar čovjek, a nadam se da je Marijani jasno da je završila s njegovim povjerenjem". Svjestan je i da bi njegova kćer u BB kući mogla nastaviti petljati s Nemešom pa kaže: "Opet sam ja njen otac. Ne mogu ja tu ništa učiniti, to bi bila njena odluka. Ponavljam, zadavio bih je da sam tamo, ali nisam. I nakon toga ću je dočekati i odvesti kući".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara