Otac Jessice Simpson sablažnjava javnost komentirajući grudi svoje kćeri

OTAC pjevačica Jessice i Ashlee Simpson sve više počinje sablažnjavati javnost svojim izjavama i odnosom prema kćerima.

Tek nedavno Joe Simpson sukobio se s majkom 26-godišnje Jessice i 21-godišnje Ashlee, nakon što je njihova majka prekinula Jessicino snimanje za časopis OK, a za koje je mislila da će njezinu kći prikazati kao "drolju". Otac pjevačice s time se nije složio.

Joe Simpson u posljednje se vrijeme često zna osvrnuti na "obdarenost" svoje starije kćeri, ističući veličinu njezinih grudi uz neprimjerene komentare poput "Te se cice ne mogu ni prekriti!".

"Njegovo ponašanje nas sve sablažnjava. Osim toga, on misli da zna sve i da je sve što radi najbolje za njegove kćeri." - prenio je časopi US Weekly riječi izvora bliskog obitelji Simpson.

Kako također doznaje od izvora, sestrama Simpson već je dosta nametljivog ponašanja njihova oca, te više nisu tako poslušne kao što su nekad bile.

"Ranije kada je Joe htio da se Jessica negdje pojavi, samo bi joj naredio. No, to više nije tako." - kazao je izvor blizak pjevačici, a o tomu da sestre Simpson više nisu u tako dobrim odnosima s ocem koji im je pomogao da se domognu slave, govori i to da na nedavnoj zabavi u organizaciji Victoria´s Secreta mlađa sestra Ashlee nije razgovarala s ocem.

B.S.


Jessica Simpson


Ashlee Simpson

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara