Otac LiLo u zatvoru na Floridi: Bivšu je napao jer nije htjela oralni seks

Otac LiLo u zatvoru na Floridi: Bivšu je napao jer nije htjela oralni seks

Foto:JLP

OTAC Lindsay Lohan završio je u zatvoru na Floridi nakon što ga je za nasilje optužila bivša djevojka Kathryn Major. Sad su otkriveni neki novi detalji vezani za incident koji se dogodio u Tampi te nakon kojeg je Kathryn zvala policiju. Iako se Michael Lohan kune kako nije namjeravao povrijediti bivšu djevojku, ona ima drugačiju priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Major, s kojom je uz povremene prekide Lohan živio dvije godine, kaže kako se pojavio u njezinom stanu u nedjelju navečer. Dopustila mu je da ostane, no onda su se počeli svađati oko njegovog pojavljivanja na sudu kako bi mu bila uručena zabrana prilaza. Lohan je želio i oralni seks s bivšom, no Kathryn nije pristala. On se razbjesnio te slomio njezin mobitel i, prema njezinoj priči, bacio daljinski upravljač na nju. Kathryn ima lakše ogrebotine te trpi bol u ramenu, ali nije tražila medicinsku pomoć.

Nakon što ga je policija privela, Lohan je zbog boli u grudima tražio da ga odvedu u bolnicu, iz koje je pokušao pobjeći. Policija ga je ipak uhvatila te je sad u zatvoru  a Floridi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara