Otkazan koncert Metallice u Zagrebu

Otkazan koncert Metallice u Zagrebu

KONCERT Metallice, koji se trebao održati na stadionu u Velikoj Gorici u nedjelju 27. lipnja otkazan je. Razlog tome navodno je slaba prodaja karata.

Sinoć se u Domu Sportova trebao održati i koncert Lennyja Kravitza, no koncert je otkazan navodno zbog zdravstvenih problema pjevača. Kravitz je prema nekim informacijama imao problema s glasom.

Nakon otkazivanja koncerta Metallice na stadionu Radnik u Velikoj Gorici krenule su razne priče. Jedna od njih kaže kako je pravi i jedini razlog nedovoljan broj prodanih karata. Naime, kako neslužbeno doznajemo iz pouzdanih izvora bliskim organizatorima prodano je 5 tisuća karata, no za podmirenje troškova, a valjda i nekakvu zaradu, organizatori su trebali prodati oko 12 tisuća karata. To se do jučer nije dogodilo.

Možda bi razloge takvoj slaboj prodaji trebalo potražiti i u relativno slaboj promotivnooj kampanji ili u astronomskoj cijeni karata. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se njegovo ime nigdje službeno ne spominje, novinarska njuškala otkrivaju kako iza čitave priče oko koncerata na stadionu Radnik (kako Metallice, tako i također otkazanog Kravitza) stoji – Marijan Crnarić.

Kao glavni organizatori koncerata Lennya Kravitza i Metallice u medijima se navode agencije Nota i Impressario, no priča se priča kako je suvlasnik (ako ne i većinski vlasnik) tih agencija upravo manager Crnarić, kojeg zasigurno još svi pamte po nikad održanom drugom koncertu Rolling Stonesa, a nad glavom mu visi i nepravomoćna presuda na dvije godine zatvora (bezuvjetno), zbog neplaćanja poreza Gradu Zagrebu i državi za prvi koncert Stonesa u Hrvatskoj, koji je održan na Hipodromu 1998.godine.

Šuška se i da se tajanstveni manager bankovno zadužio za dovođenje Metallice u iznosu od čak pola milijuna eura. Kako bilo da bilo, manager Crnarić se iz još uvijek nepoznatih (ali lako naslutivih) razloga pritajio u kući u susjednoj nam deželi, točnije u Brežicama.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara