Otkazana komemoracija za tragično preminulog redatelja Igora Vuka Torbicu

Otkazana komemoracija za tragično preminulog redatelja Igora Vuka Torbicu
Foto: Press

ZAGREBAČKO KAZALIŠTE MLADIH, s kojim je surađivao tragično preminuli redatelj Igor Vuk Torbica, planiralo je 7. srpnja održati komemoraciju za njega. Nažalost, to zasad neće biti moguće.

"Najavljena komemoracija u Zagrebačkom kazalištu mladih, za preminulog redatelja Igora Vuka Torbicu, zbog pooštrenih epidemioloških mjera neće se moći održati 7. srpnja 2020. u ZKM- u i odgađa se do daljnjega. Želja nam je da se na komemoraciji od Igora oproste i njegovi kolege iz regije i predstavnici svih kazališta s kojima je surađivao, a to u ovome trenutku pandemije, nažalost, nije moguće. O novom datumu komemoracije iz ZKM-a ćemo na vrijeme obavijestiti javnost i prijatelje kazališta. Hvala svima na razumijevanju", poručili su iz ZKM-a.

Najavljena komemoracija u Zagrebačkom kazalištu mladih, za preminulog redatelja Igora Vuka Torbicu, zbog pooštrenih...

Objavljuje Zagrebačko kazalište mladihPonedjeljak, 29. lipnja 2020.

Torbica je tragično preminuo u 33. godini u Rovinju. Rođen je u Drvaru 1987. godine. Godine 2013. završio je FDU u Beogradu. Već je na trećoj godini studija započeo svoju redateljsku karijeru predstavom Pokojnik. Za ispitnu predstavu dobio je nagradu Hugo Klein te se predstava uskoro počela redovno igrati u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Posljednji ispraćaj organiziran je u najužem obiteljskom krugu zbog novih epidemioloških mjera, izvijestio je ranije ZKM.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara