Otkrijte revoluciju u brijanju brade

Otkrijte revoluciju u brijanju brade
Foto: Press

ODMALENA su mnogi često gledali svoje očeve kako briju bradu prije odlaska na posao. Isti taj ritual postao je simbolom odraslog muškarca. Nerijetko bismo stali tik uz njega i počeli oponašati pokrete brijanja brade, a u tom trenutku bili smo najveći frajeri…

Glavna pravila i koraci brijanja bili su jasno određeni. Potrebno je bilo koristiti različite alate za stiliziranje, brijati u smjeru rasta dlačica, koristiti puuno pjene ili gela i zamjeniti oštricu nakon nekoliko brijanja jer je postala tupa. Uz to, ono najvažnije- biti oprezan da ne dođe do posjekotina.

Zaboravi na sve što su te učili! OneBlade donosi revoluciju kad je riječ o brijanju brade.

Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti jer OneBlade sve radi sam- podrezuje, brije i oblikuje jasne linije i rubove za željeni stil. Zahvaljujući jedinstvenoj OneBlade tehnologiji i brzopokretnom rezaču koji se pomiče 200 puta u sekundi, OneBlade se lako probija čak i kroz gustu dlaku, podrezujući svaku dlačicu ravnomjerno.

U osnovnom setu OneBlade dolazi sa tri češlja za podrezivanje pa ćeš ovisno o svome stilu moći odabrati onaj češalj koji ti najviše odgovara - 1mm za blisko podrezivanje, 3mm za trodnevnu bradu ili 5mm za kratku bradu.

OneBlade ti omogućuje potpunu prilagodbu načina brijanja ovisno o željama i navikama za maksimalnu ugodu. Možeš brijati na mokro ili suho, sa ili bez pjene, a kako je vodootporan - čak i pod tušem. Na tebi je da odabereš tvoj stil i izgradiš svoj ritual brijanja.

Razmišljaš kako će OneBlade oštrica trajati dulje od obične britvnice čak dva dana? Ne brini, njegove oštrice dizajnirane su za dugotrajne rezultate. Više ne moraš brinuti o tome hoće li te iduće brijanje iznevjeriti jer si zaboravio posjetiti trgovinu i kupiti novu zamjensku oštricu. Što se OneBlade-a tiče, trgovinu posjeti svaka 4 mjeseca, a ostatak ste ti i tvoja brada mirni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?