Otkrila da je dečko vara: "Istog trena sam izgubila i njega i posao"

Otkrila da je dečko vara: "Istog trena sam izgubila i njega i posao"
Foto: Instagram

"POMISLILA sam da sam pronašla onog pravog, a onda sam mu pronašla lascivne poruke s drugom ženom", napisala je jedna anonimna cura na društvenoj mreži 9Honey. Priča ne bi bila nimalo neobična da nije riječ o aferi njezinog dečka i njezine šefice, koju je oduvijek smatrala fantastičnom ženom, a u poslu nikada nije imala problema.

Anonimna žena svoju šeficu Mandy opisuje kao savršenu nadređenu osobu s kojom nikada nije imala niti jedan jedini problem. Naprotiv, Mandy je bila divna prema njoj i na kraju svake godine joj davala izdašne bonuse.

Dečka, kojeg je anonimna žena nazvala Tobby, upoznala je upravo u njihovoj firmi i bio je njezin klijent. Nakon što su se zaljubili i počeli vezu, odlučila je da nije nimalo profesionalno viđati se s klijentom te je Tobbyja prebacila šefici.

Nekoliko mjeseci kasnije u njegovom mobitelu pronašla je poruke koje su razmjenjivali i tu je došao kraj njihovoj vezi, ali i njezinom poslu. Isti dan je dala otkaz i Tobbyja blokirala iz svog života. Izgubila je i posao i dečka.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara