Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Lana Belegić

Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Lana Belegić

Foto: GC

SRIJEDA je, dan kad vas upoznajemo s lijepim djevojkama. Ovog puta odlučili smo se za Lanu Belegić. Rođena je u Slavonskom Brodu, ali dolazi iz jednog malog mjesta u blizini toga grada. Ima 20 godina (još uvijek se šverca na tu okruglu brojku, iako će u ožujku napuniti 21.) i studentica je menadžmenta. Uz fakultet paralelno radi kao asistentica u nastavi djeci s poteškoćama u razvoju.

"Jedan od najdražih hobija mi je rolanje, no zimi to rolanje zamijenim kuhanjem. Obožavam kuhati i isprobavati nove okuse. Moji interesi su okrenuti u sasvim drugom smjeru od ovoga što trenutno studiram. Želim upisati fizioterapiju te se dalje u životu baviti tim poslom. Komunikativna sam i spremna pomoći svakome, uvijek sam spremna saslušati. Nema ništa bolje od osjećaja da ste svojim radom, voljom i željom pomogli nekome da uspije", rekla nam je sipmatična Lana.

Slobodno vrijeme uglavnom provodi u društvu.

"Nisam tip osobe koji će se zatvoriti u kuću i ljubomorno zadržavati slobodno vrijeme samo za sebe. Izlasci su još nešto što obožavam te se stoga držim one poznate: Jednom si mlad", tvrdi Lana.

Pošto voli izlaske, neko vrijeme je provela radeći i kao hostesa.

"Mogu reći da je i to jako lijep posao za mlade djevojke. Komuniciraš, cugaš, vani si, vikend je i uz to još i zaradiš", ispričala nam je.

Malo teže pitanje bilo joj je ono o dečkima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno mi je da dečko drži do sebe i svoga tijela, teretana je nešto što bi trebao posjećivati ako želi mene zavesti na dulje staze. Uz sve to najčešće prvo kod dečki primijetim izgled, no karakter je ono što me zapravo osvoji. Ne mogu se zamisliti da hodam s Brad Pittom koji u glavi ima sklop glavnih glumaca iz filma 'Glup i gluplji'. Uzalud mu izgled ako u glavi nije u redu. Humor je također dobrodošao", iskreno će naša sugovornica.

Dodala je da mrzi ljude s dva ili više lica.

"Ne možeš mi jedan dan prostirati crveni tepih da hodam po njemu, a sutra me srolaš u taj isti tepih i baciš na smetlište. Najdraži su mi iskreni ljudi. Ako mogu primati komplimente, mogu i kritike. Volim kad znam gdje griješim", rekla nam je.

Najzgodniji poznati frajer bez iakave dvojbe joj je Ivan Zak.

"Jednostavno ima ono nešto", kaže.

Za više posjetite njezin profil na Gentelmen's Choiceu.

GC profil Lane Belegić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?