Otkriven preljub: Sienna Miller potajno hoda s oženjenim milijarderom

BALTHAZAR GETTY, bogataš i otac četvoro djece, mjesec se dana potajno nalazio sa Siennom Miller, glumicom čiji je ljubavni život i dalje u fokusu britanske javnosti. Tabloid News of the World pratio ih je na tajnim susretima, koje su organizirali vrlo pomno - Getty, inače liječeni ovisnik, znao je gotovo sat vremena kružiti oko mjesta na kojem se nalazio s glumicom, kako bi se uvjerio da ga nitko ne prati. Podsjeća li vas to na koju hrvatsku tabloidnu priču?

Nakon što je supruga Balthazara Gettyja doznala za njegovu avanturu sa Siennom, s četvero djece je otišla u Italiju, što je navodno označilo i kraj njihove avanture, jer Getty želi pokušati spasiti brak. 33-godišnji Getty nasljednik je naftnog carstva kojeg je osnovao njegov pradjed Jean Paul, nekad najbogatiji čovjek na svijetu. Osim što živi u raskoši, Getty se bavi i glumom, a upravo ga je njegov "hobi" doveo do poznate britanske glumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako su se trudili pronaći mjesto za koje nitko ne zna. Družili su se isključivo u zatvorenom prostoru, naravno, zbog straha od paparazza. Dolazili su i odlazili odvojeno, svaki su put izvodili pravu operaciju kako bi se tajno našli", rekao je Siennin prijatelj tabloidu, koji je objavio ekskluzivne fotografije njihovog lutanja po gradu u potrazi za idealnim tajnim skrovištem.

Prema pisanju tabloida, Getty i Sienna družili su se u Pragu i Londonu, i to samo nekoliko tjedana nakon što je glumica prekinula medijski iznimno praćenu vezu s kolegom Rhysom Ifansom. Zajedno s bivšim dečkom zapetljala se u pravi ljubavni trokut - navodno su prekinuli, jer se ona zaljubila u Matthewa Rhysa, kolegu iz filma "The Edge of Love". Matthew ju je potom upoznao s Gettyjem i u rekordnom roku dobio nogu, iako je Sienna od samog početka tajne veze bila svjesna da ne može potrajati, jer je Getty "obiteljski čovjek koji beskrajno voli svoju ženu i djecu". Eto, tako vam je to sa Siennom - njezinoj ljubavnoj sapunici nema kraja.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara