Otkriven prvi stanar Big Brother kuće: 27-godišnji Ante Glibić iz Mostara

IAKO je ostalo do početka nove sezone Big Brothera koji se ove godine po prvi puta snima izvan granica Hrvatske, i to u dalekom Tajlandu, imena natjecatelja još uvijek nisu poznata. No, Big Brother fun club došao je do informacije da bi jedan od natjecatelja mogao biti 27-godišnji Ante Glibić iz Mostara, vlasnik poznatog kafića u centru grada "Carpe Caffe" te još poznatijeg disko kluba "Drugi način".

Ova informacija još je nepotvrđena i dolazi od Antinih prijatelja, no ako se ipak pokaže istinita, Big Brother ove će se sezone prikazivati i u Bosni i Hercegovini pod imenom "Big Brato", te bi mogao RTL televiziji donijeti rekordnu gledanost. Osim što je uspješni poduzetnik, 27-godišnji Ante Glibić nije oženjen, zbog čega bi vrlo lako mogao pridobiti simpatije ženske publike, a prijatelji, sugrađani i forumaši za Antu imaju samo riječi hvale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je tek jedan od četrnaest stanara ovogodišnje, pete sezone Big Brothera koji se snima u Tajlandu, a koji će se boriti za milijun i pol kuna vrijednu nagradu. RTL televizija ove se godine povodila za novim kriterijima kad su u pitanju sudionici showa, jer su dosadašnje sezone pokazale da njihovi producenti nerijetko "zastrane" u odabiru ljudi.

Big Brother sa prikazivanjem započinje od sljedećeg petka, 5. rujna, na RTL televiziji. "Mnoga iznenađenja koja očekuju natjecatelje pete sezone Big Brothera, otkačeni adrenalinski zadaci te sama činjenica da su na drugom kraju svijeta, gdje je klima potpuno drugačija od europske, dat će novoj sezoni dodatni šarm, ali i doprinijeti neizvjesnosti", poručuju s RTL Televizije, koja u egzotičnoj verziji Big Brothera vidi novu priliku za porast gledanosti. Glavna voditeljica ovog reality showa i dalje ostaje Antonija Blaće kojoj će u voditeljskom poslu pomoći voditelj "Večere za 5", Marko Lušić, dok mlada Korana Gvozdić uskače na mjesto Renate Sopek.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara