Otkriveni detalji novog Madonninog albuma

Otkriveni detalji novog Madonninog albuma

POP kraljica samo je jedna od zvijezda koja, zahvaljujući internetu i "lokalnim izvorima", ne uspijeva zadržati za sebe detalje oko novog diskografskog projekta. Prema prvim informacijama, njezin će novi album biti "prava bomba", a sudeći po nazivima pjesama, Madonna ni ovaj put nema političku, ali ni socijalnu poruku - riječ je o plesnoj glazbi za diskoklubove, a ne satove filozofije.

Iznimno uspješni album "Confessions On A Dancefloor" uskoro će dobiti nasljednika, za kojeg se Madonna okrenula novim autorima, ali je zadržala "filozofiju" prethodnika. Čini se da je pjevačica shvatila da njena publika ipak bolje prihvaća neobavezne tekstove koji potiču na ples, a ne na razmišljanje, pa će i novi, zasad neimenovani album, sadržavati 15-ak potencijalnih plesnih hitova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diskografima i Madonni najviše se sviđa pjesma "Sleep Deprivation", koja će vjerojatno biti i najavni singl albuma, a autori za nju kažu da je "revolucionarna i zastrašujuća". Osim toga, tu je suradnja s Justinom Timberlakeom u pjesmi "Little Thang", s Pharellom pjeva "Candy Store", a s Timbalandom "Off The Hook".

Iako je album u nastajanju, Madonna se već "ohladila" od nekih pjesama, pa se popis mijenja iz dana u dan. Novi projekt, naravno, pratit će i novi imidž, no (za divno čudo) o njemu zasad nitko ništa ne zna. Ono što je sigurno jest činjenica da će njezin novi stil, kakv god da bude, brzinom svjetla kopirati svjetske (i hrvatske) trendsetterice.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara