Otkriveni novi detalji o tajnoj gay aferi Whitney Houston: "Bobby je nikad nije mogao zamijeniti"

Otkriveni novi detalji o tajnoj gay aferi Whitney Houston: "Bobby je nikad nije mogao zamijeniti"

Screenshot: YouTube

NOVI dokumentarac o Whitney Houston otkriva šokantne detalje o njezinoj biseksualnosti i romansi s njezinoj najboljom prijateljicom i asistenticom Robyn Crawford. Dokumentarac "Whitney: Can I Be Me" prvi je put prikazan je na Tribeca filmskom festivalu u srijedu navečer, piše Ibtimes.

U intervjuima s Whitneyinom obitelji i prijateljima otkriveno je da je njezin odnos s Robyn bio više od platonskog. "Robyn joj je pružila utočište u kojem je Whitney našla sigurnost i mir", izjavio je dugogodišnji prijatelj pjevačice.

Whitney je upoznala Robyn 1992. godine i od tad su bile nerazdvojne. "Bile su kao blizanke. Imali su posebnu povezanost i Bobby Brown nikad nije mogao zamijeniti Robyn", rekao je bivši zaštitar pjevačice. Također je otkrio i da su se Brown i Crawford međusobno borili za njezinu naklonost. Crawford je na kraju napustila pjevačicu 1999. godine, a Whitney je tad doživjela slom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije prvi put da se priča o njihovoj vezi. Naime, 2016. Bobby je u svojim memoarima "Every Little Step: My Story" otkrio da je znao da je Whitney biseksualka. "Mislim da bi Whitney danas još uvijek bila živa da je Robyn ostala u njezinom životu", rekao je tada Bobby. "Nije imala bliskih prijatelja", dodao je.

Houston je umrla 2012. godine u 48. godini života. Našli su je u kadi u hotelskoj sobi u Beverly Hillsu, a kao službeni uzrok smrti navedeno je utapanje. Toksikološkim nalazom utvrđeno je da je pjevačica u organizmu imala nekoliko različitih opijata.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara