Otkriveno čime se bave žene koje se najčešće upuštaju u preljub

Otkriveno čime se bave žene koje se najčešće upuštaju u preljub

Foto: Instagram

MNOGO je faktora koji utječu na to hoće li nas partner prevariti. Nezadovoljstvo, privlačnost druge osobe, osveta... Sve su to razlozi zbog kojih netko može potražiti uzbuđenje izvan braka ili veze.

Novo istraživanje pokazalo je da je među faktorima koji utječu na preljub i vaše zanimanje. Illicit Encounters, stranica za spojeve iz Velike Britanije namijenjena ljudima u braku koji traže nešto sa strane, proučila je 10.000 profila svojih korisnika kako bi utvrdila neke zajedničke crte.

Ispostavilo se da je 20 posto žena koje su imale profil na stranici priznalo da su usamljene, a njih 27 posto opisalo se "muževnima", implicirajući da imaju snažan i nedovoljno iskorišten seksualni nagon. Ispostavilo se također da je 20 posto njih kao svoje zanimanje navelo - kućanica.

>>>Ovo je deset zemalja s najviše preljubnika, naši susjedi su pri vrhu liste<<<

Christian Grant, glasnogovornik stranice, dodao je da ženska želja za preljubom, posebice kod kućanica, odraz osjećaja zanemarivanja i čežnje za nečim dubljim. Tipičnu ženu koja se upušta u preljub na to ne potiču arogancija, ego ili požuda, već njena usamljenosti i nezadovoljstvo u braku. Kućanice su često kod kuće usamljene, a kad muž dođe doma i dalje se osjećaju zanemareno.

Kad je riječ o muškarcima, situacija je dijametralno suprotna. Visoki, bogati i inteligentni muškarci upuštaju se u preljub zbog svog ega, arogancije i požude.

Visoki, bogati, pametni... Oni imaju sve. Ili barem misle da mogu imati sve, i ovce i novce, odnosno onoliko veza koliko žele. U prilog im ide činjenica da su ženama privlačni, što samo dodatno pojačava njihov ego. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara