Otkriveno što Ceca i Veljko Ražnatović nikako ne žele vidjeti na njegovoj svadbi

Otkriveno što Ceca i Veljko Ražnatović nikako ne žele vidjeti na njegovoj svadbi
Foto: Instagram

SRBIJA iščekuje svadbu godine, onu Veljka Ražnatovića i njegove zaručnice Bogdane Rodić.

Mladenci su poslali pozivnice uzvanicima, a u njima je jasno naglašeno da se od žena očekuje da nose duge elegantne haljine, a od muškaraca odijela.

Svadba će se održati u jednom hotelu u Novom Beogradu. Kako piše Kurir, na "svadbi decenije" neće se moći vidjeti djevojke u minicama i golih trbuha.

"Svadba će biti lijepa i glamurozna. Ceca je vodila računa o svakom detalju, baš kao i Veljko i Bogdana. Posebnu pažnju su posvetili i dress-codeu. Kako će sve biti na najvišem nivou na svadbi kojoj će prisustvovati više od 500 uzvanika, odlučili su da na pozivnicama naglase koji stil oblačenja je poželjan", rekao je izvor.

>>>Limuzina, vila i raskoš: Djevojačka večer Cecine snahe glavna je tema u Srbiji

Ražnatovići će ispoštovati sve svadbene običaje pa će Veljko ići u Titel, Bogdanin rodni grad, po nju. Ona će pak kući doći svega nekoliko sati prije toga, jer će je u Beogradu sređivati šminker i frizer.

"S obzirom na to da je Cecina snaha u drugom stanju, a u Titetu nema svoje ljude koji je sređuju, njoj je najlakše prenoćiti u njenom i Veljkovom krevetu i ujutro se srediti i tako dotjerana otići u Titel. Tamo će uz pomoć majke, dvije sestre i kume obući vjenčanicu. Naravno, može da se dogodi da se taj plan i promijeni", dodao je izvor.

Bogdana će prvo zajedničko dijete roditi u svibnju iduće godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara