Otkriveno tko će voditi Potjeru umjesto Tarika Filipovića

Otkriveno tko će voditi Potjeru umjesto Tarika Filipovića
Screenshot: HRT

TARIK FILIPOVIĆ prošlog je tjedna snimio svoju posljednju Potjeru, 826. po redu. Od jeseni bi ga gledatelji trebali gledati kao voditelja kviza Tko želi biti milijunaš, koji se vraća na male ekrane.

To pak znači da je pozicija voditelja Potjere ostala prazna, no čini se da su na HRT-u brzo našli Filipovićevu zamjenu.

"S obzirom na to da je Tarik Filipović u petak, 24. svibnja snimio posljednju planiranu emisiju kviza Potjera prije ljetne stanke i da od jeseni postaje novi-stari voditelj Milijunaša, mjesto voditelja Potjere ostaje prazno te bi na njega trebao doći Joško Lokas. 

Naime, kolega Lokas od početka je u najužem izboru zbog svoga dugogodišnjeg kvizaškog staža te su dogovori o njegovu angažmanu u Potjeri u tijeku. Ne bude li izmjena u planiranoj realizaciji, HRT može potvrditi da je Joško Lokas novi voditelj kviza Potjera", otkrili su za Index s HRT-a.

Kako su nam ranije otkrili, novi voditelj Potjere biran je na posebnoj audiciji.

Lovac Dean Kotiga na Facebooku je otkrio kako su obilježili kraj Tarikovog voditeljskog angažmana na Potjeri.

"Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. (!!!) i zasad posljednju epizodu 'Potjere', pa mu naručismo prikladnu tortu te okinusmo prikladnu fotku. Falit će nam, jako jako, ali dat ćemo sve od sebe da i od jeseni budemo što bolji možemo biti", napisao je Kotiga uz fotografiju prikladne torte.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara