Otkriveno zbog čega se Charles prijateljima žalio na Dianu dan prije vjenčanja

Otkriveno zbog čega se Charles prijateljima žalio na Dianu dan prije vjenčanja
Screenshot: Youtube

IAKO su od smrti princeze Dijane prošle 22 godine, njen život, a osobito brak s princem Charlesom, još uvijek se nalazi pod povećalom javnosti. 

U dokumentarnom filmu "Charles and Di: The Truth Behind Their Wedding", koji se bavi odnosom Diane i Charlesa otkriveno je što je princ priznao prijatelju dan prije vjenčanja s Dianom. 

Najviše ga je, navodno, brinula razlika u godinama. Charles je tada imao 31 godinu, a Diana samo 19. 

"Zaista je iznimno lijepa, ali je dijete. Ne izgleda ni kao da je završila školu, a kamoli kao da se udaje", rekao je on. 

Također je prijateljima priznao da je "zbunjen i anksiozan" i da je "zgrožen" činjenicom da će morati dati obećanje zbog kojeg bi mogao zažaliti. 

"Charles je neprestano ponavljao da želi napraviti ono što je najbolje za njegovu zemlju i njegovu obitelj, ali u srcu je već tad znao da njih dvoje nemaju ništa zajedničko", ispričala je stručnjakinja za kraljevsku obitelj Ingrid Seward. 

Ni sama Diana nije bila oduševljena idejom da se uda za Charlesa jer je samo nekoliko dana prije vjenčanja čula svog budućeg muža kako svojoj ljubavnici Camilli govori da će je voljeti zauvijek. 

Diana je dan prije vjenčanja sestri rekla da se ne može udati za čovjeka koji voli drugu, a sestra ju je odgovorila od toga.

"Kasno ti je. Tvoje lice je na svakoj šalici u Londonu", rekla joj je.

Princeza Diana je u jednom intervjuu priznala da se na dan vjenčanja osjećala kao janje koje ide na klanje.

"Dok sam ulazila u crkvu, samo sam tražila Camillu, a onda sam je i ugledala, u sivoj haljini. Nadala sam se da će nakon vjenčanja s njima biti gotovo, ali nije bilo. Moj muž je na našem medenom mjesecu nosio narukvicu s dva slova C koju mu je ona darovala", rekla je princeza prije razvoda od princa Charlesa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara