Otvorenje frizerskog studija "Cro a porter Blow"

OD OVOGA petka, 25.11.2005., modna mapa grada Zagreba postaje bogatija za još jedno modno mjesto koje će njegovim stanovnicima pomoći da i dalje uspješno slijede i diktiraju modne trendove.

Ekipa NOKIA Cro-a-Portera, vodećeg hrvatskog modnog i medijskog događaja, u novouređenom prostoru na adresi Medveščak 25 otvoriti ce Cro-a-Porter BLOW frizerski studio.

Uz slogan "KOSA S POTPISOM" prostor frizerskog studija Cro-a-Porter BLOW kombinacija je raznih koncepata dosad organiziranih modnih događaja Cro-a-Porter.

Tako će se prilikom posjeta frizerskom studiju klijenti bookirati na recepciji Grand Hotela Cro-a-Porter iz sezone jesen-zima 2004/2005, radni dio odvijati će se pod srebrnim svodom inspiriranim srebrnim pistama ovosezonskog NOKIA Cro-a-Portera, a na plazma ekranima postavljenim u prostoru prikazivat će se snimke modnih revija iz prethodnih sezona NOKIA Cro-a-Portera.

Stručno frizersko osoblje sa dugogodišnjim kreativnim radnim iskustvom na NOKIA Cro-a-Porteru u svome ce radu isključivo koristiti preparate vodećeg proizvođača profesionalne kozmetike za kosu- REDKEN, a biti ce odjeveni u službene uniforme koje su za njih dizajnirali hrvatski modni dizajneri - sudionici NOKIA Cro-a-Portera.

Stalni posjetitelji frizerskog studija Cro-a-Porter BLOW, zadovoljni i moderni klijenti, imat će priliku osvojiti i VIP propusnice za prisustvovanje modnim revijama za buduća događanja u sklopu NOKIA Cro-a-Portera.

Otvaranje frizerskog studija Cro-a-Porter BLOW održati ce se u petak 25.11.2005. u 18.00 sati u ulici Medveščak 25, u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara