Ova scena iz serije Seks i grad bila je toliko odvratna da je nisu prikazali

Ova scena iz serije Seks i grad bila je toliko odvratna da je nisu prikazali
YouTube

FANOVI serije Seks i grad ovih dana obilježavaju dvadesetu godišnjicu od početka emitiranja. U šest sezona serije i dva filma Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte prošle su sve situacije koje jedna žena prođe u životu, a upravo zahvaljujući poistovjećivanju milijuna žena diljem svijeta serija je postala megapopularna.

Ipak, postoje scene koje su uspješno snimljene, ali nikad nisu prikazane.

Producent serije Darren Star otkrio je za Vanity Fair da je jedna scena bila toliko bizarna i odvratna da su čelnici HBO-a odlučili da se neće prikazati. Kasnije se s tim složila i produkcija serije.

"Scena je trebala biti prikazana u epizodi Monogamni, u prvoj sezoni. Charlotte njezin novi dečko tjera na oralni seks, što ona odbija. On joj uzima glavu i gura je prema svom međunožju, a cijelo vrijeme u kadru je i njegov pas. Charlotte naglo izlazi iz sobe, predomišlja se i vraća u sobu gdje ugleda kako pas zadovoljava muškarca", otkrio je Darren.

Izbačena scena je bila previše za HBO 1998. godine, a Star misli da bi i dan danas bila previše odvratna za prikazivanje na televiziji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara