Ova tri horoskopska znaka najčešće varaju partnere

Ova tri horoskopska znaka najčešće varaju partnere
Foto: 123rf

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI horoskopski znakovi su nevjerojatno odani i monogamni, a varanje im ne bi nikad palo na pamet. No, ima i onih kojima vjernost nije nimalo zanimljiva, a evo i zašto.

Blizanci 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole rutinu, a ako u vezi osjete da se približavaju toj kategoriji, bez problema će potražiti nešto novo kod nekog drugog. Preciznije, varaju iz dosade. Energičan duh, uzbudljiv život i izazovi su ono što ih veseli u životu pa im prevare nisu strane. No, Blizanci teže i intelektualnim razgovorima pa im upravo jedna takva osoba može ukrasti pažnju.

Lav 

Koliko god mu davali pozornosti, gotovo je sigurno da neće biti dovoljno. Lavovi su opsjednuti idejom da se svijet vrti oko njih, a ako na sekundu nisu zadovoljni količinom pažnje koju dobivaju, brzo će je dobiti od nekog drugog.

Škorpion 

Škorpioni se smatraju velikim zavodnicima, a to mogu zahvaliti posebnoj neodoljivosti i strasti, zbog čega se partnerima brzo uvlače pod kožu. No, upravo zbog te privlačnosti, Škorpioni su se pokazali kao znakovi koji često znaju odlutati u krivom smjeru, jer ih potreba za uzbuđenjem jednostavno nadvlada pa ga znaju potražiti i s ljudima s kojima nisu u vezi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara