Ova tri horoskopska znaka su najgora u seksu

Ova tri horoskopska znaka su najgora u seksu
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA je riječ o seksu, ukusi i senzibiliteti definitivno su različiti, ali je loš seks uvijek loš seks. Neki od nas jednostavno su sebičniji i gori od ostalih, a ova tri horoskopska znaka u tome zaista prednjače.

BLIZANCI

Blizanci se vole pohvaliti kako su u krevetu seks-mašine, a kada je riječ o akciji, lako odustanu, pogotovo muškarci. Seks s njima traje kratko, a njihova sebičnost i promjena raspoloženja najbolje se vidi upravo u krevetu. Što se žena tiče, one mogu biti jako dobre iako vole predugu predigru.

STRIJELAC

Muški Strijelci obožavaju eksperimentiranje i avanturu, dok su ženski tradicionalni i ne vole drugačije stvari u krevetu. Ipak, kada im stvari nisu po volji, i žene i muškarci odustaju i bježe glavom bez obzira te ne daju priliku za popravni. 

RIBE

Ribe su definitivno najgore u krevetu. Iako su za ljubav majstori, za seks su daleko od toga. Žene znaju biti agresivne jer su često mazohisti. Vole praviti žrtve od sebe, a seks im često upropasti i previše emocija i činjenica da jednostavno obožavaju patiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara