Ovaj spot mogao bi razbjesniti ekipu iz U ime obitelji

Ovaj spot mogao bi razbjesniti ekipu iz U ime obitelji
Press

DA JE ROD društveno konstruirana definicija muškarca i žene, Danijel Majcen poznatiji pod imenom Dani’el, objavljuje u svom novom traileru “Belteshazzar - The Soul Has No Gender”.

Glazba, suvremeni ples, slikarstvo, film, objedinjeni pod producentskom i redateljskom palicom Dani’ela koji je nakon dvije godine izbivanja s elektro synth pop scene objavio trailer u kojem utjelovljuje Belteshazzara, učenjaka iz njegove trilogije “The Book” koja je postigla zavidan uspjeh na elektro pop sceni. Prvijenac koji je prodan u 15000 primjeraka diljem Europe, singlovi koji su se našli na top listama uz već renomirane izvođače poput Depeche Mode, David Bowieja i drugih te Spotify koji ga je uvrstio na svoje fresh electro liste, samo su neki od detalja iz presjeka Dani’elove karijere.

Album “Belteshazzar “The Soul Has No Gender” nastavak je priče već spomenutih albuma, međutim Dani’el u svojoj kreativnosti ide dalje te Belteshazzaru koji se bori protiv pripadnosti jednom narodu i religiji, dodaje i borbu protiv tradicionalne uloge muškarca i žene. 

Provokativno i artistički u traileru možemo vidjeti i čuti “mashup” pjesama (objavljen kao Belteshazzar’s Prelude na digitalnim glazbenim platformama) koje će se naći na albumu, te na koji je način Dani’el spojio umjetnosti. Najavljuje 9 pjesama, 9 slika i remikseve s filmom koji će se naći pod etiketom Dita Entertainment u digitalnom obliku, CD-u i vinilu ove jeseni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara