Ovakav nastup dosad niste vidjeli u "Zvjezdicama": Mala Shirley Temple osvojila žiri

Ovakav nastup dosad niste vidjeli u "Zvjezdicama": Mala Shirley Temple osvojila žiri

Foto: RTL

ORIGINALAN scenski nastup, sjajna izvedba i divna pjesma – sve je to u prekrasnom nastupu pred žirijem "Zvjezdica" objedinila devetogodišnja Paola Bešić iz Šibenika. I više nego pozitivni komentari na njezin nastup ne čude s obzirom na to da Paola s mentoricom, koja ju je podržavala iz backstagea, radi od kada je napunila četiri godine.

"Predivno! Ti si malena Shirley Temple, tako si slatka, super si i uopće nisi imala problema s intonacijom! Jako mi se svidjelo", kazala je oduševljena Alka Vuica.

"Briljantna! I pravo dijete", komentirao je maestro Šljivac Paolinu izvedbu pjesme "Na morskom dnu" iz poznatog Disneyeva crtića.

"Bojala sam se trepnuti da nešto ne propustim u tvom nastupu i pričanju priče! Nisam ni propustila primijetiti da si odlična pjevačica. Ovo što si izvela, a sve je tvoja ideja, je najbolja poruka da se uvijek isplati dodatno potruditi i da takav pristup nikad nije uzalud", osvrnula se Vanna na veliku ružičastu hobotnicu koja je pravila društvo Paoli na sceni, bila dio izvedbe i glavni razlog zašto se Enis Bešlagić podigao u stolici.

"Mene je hobotnica kupila", kazao je u šali glumac, a Luka Nižetić dodao da bi on Anđu, kako je ime hobotnici, radije vidio "ispod peke".

Anđa je naposljetku ipak prošla neozlijeđena, a uz nju i Paolu su večeras na pozornicu "Zvjezdica" izišli Darija Pintarić, Kali Živković, Magdalena Rogić, Nikola Batinović, Paula Bonić, Nina Zelić, Šimun Hečimović, Paola Bešić, Fran Keretić i Klaudia Hil. Darija, Kali, Magdalena, Nina i Klaudija na žalost neće nastaviti natjecanje koje se od sljedećeg tjedna prikazuje čak dva dana zaredo, u četvrtak i petak u 20 sati na RTL-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara