Ovako je bilo na koncertu Parnog Valjka na kojem je i Anka Mrak-Taritaš promukla

Ovako je bilo na koncertu Parnog Valjka na kojem je i Anka Mrak-Taritaš promukla

Foto: Marko Šolić

DVA ZAGREBAČKA nastupa Parnog Valjka, rockera koji su u 40 godina djelovanja obilježili domaću glazbenu scenu, oduševila su brojnu publiku koja je proteklog vikenda uživala u Domu sportova.

Među brojnih fanovima bila je i Ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja Anka Mrak-Taritaš koja je tokom javljanja uživo na koncertu "Želim život" Ane Rukavine bila toliko promukla da se jedva javljala na pozive u call centru. Tada je voditeljima na Novoj TV otkrila kako je previše pjevala na koncertu Parnog valjka.Akustična svirka koja je u Maloj dvorani Doma sportova održana u petak 18. prosinca, zagrijala je fanove Parnog Valjka za električni spektakl, koji je uslijedio dan kasnije u Velikoj dvorani. Bend koji je ove godine obilježio sjajni jubilej od četiri desetljeća postojanja posjetiteljima je priredio vrhunski show uz set listu sastavljenu od samih hitova.

Tako su Zagrepčani zaplesali uz “Uhvati ritam”, “Lutku za bal” i “Ugasi me”, raznježili se uz “Ja u ljubav vjerujem”, “Kada me dotakne” i “Moja je pjesma lagana” te zapjevali na sav glas uz “Kao ti”, “Prokletu nedjelju”, “Ivanu”, “Zapjevaj”, “Dok si pored mene”, “Zastave” i druge pop rock himne.

“Zadali smo si nešto što mislim da nikad nitko nije napravio - ne iz bahatosti, nego iz same činjenice da imamo tu sreću da puno pjesama živi i da imamo katalog koji imamo, kao i ta neka dva žanra koje ljudi vole. Imamo dovoljno pjesama da napravimo dva različita koncerta pa smo mislili zašto ne?", rekao je Husein Hasanefendić Hus, gitarist Parnog Valjka i tako zaključio lijepu predbožićnu priču jednog od najvećih bendova s ovih prostora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara