Ove slike najbolje pokazuju tko je zapravo bio Dino Dvornik

Ove slike najbolje pokazuju tko je zapravo bio Dino Dvornik
Foto: Instagram

DINO Dvornik nedostaje svakoj osobi koja ga je poznavala. Oni koji su imali priliku družiti se s njim slažu se da je bio jedan od najboljih i najzabavnijih ljudi koje su ikada upoznali u životu, a glazba koju je stvorio slušat će se još mnogo godina. O Dinovu životu danas najbolje svjedoče njegova udovica Danijela Dvornik i kćer Ella koje na društvenim mrežama često objavljuju anegdote iz njegovog života. Kralj funka danas bi proslavio 55. rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 godina , ne znam je li brzo ili sporo prošlo. U stvari znam, prvih 5 godina je sporo prolazilo , činilo se dugo a onda su se emocije ipak stabilizirale kao ustalom i život. Nemam pojma šta bi bilo kad bi bilo iako sebe koji put uhvatim razmišljajući o tome. Pokušavam zamisliti Dina 10 godina starijeg sa pokojom sijedom dlakom na glavi koja bi mu dala dodatnog šarma. Ali njegova energija zasigurno bi prekrila godine . Lipe bi godine imao , tek 54. Tko zna sta bi sve bilo u ovih 10 godina. Danas na tržištu postoje glazbeni instrumenti i ritam mašine koje sada u sebi imaju sve integrirano za jednu ozbiljnu produkciju . Ima gomilu mladih klinaca koji bi mu se stavili na raspolaganje u zamjenu za učenje uz Dina. Uživao bi u tome i bezgraničnim mogućnostima moderne tehnologije .Vjerojatno bi danas radio koncerte u malim količinama ali puno kvalitetnije , po svom gustu . Jer dođeš u godine kad ti se ne da raditi kompromise , kad usporis ritam i radiš da ugodis sebi. Vjerojatno bi radio glazbu kakvu je oduvijek želio bez udovoljavanja širokoj masi , za svoj gust. Bio bi vjerojatno prisutan na svim drustvenim drustvenim mrežama jer bi napokon mogao reci sto god poželi . Možda bi unovčio svoje igranje igricama , imao svoj YouTube kanal i gomilu folowera. Mozda bi da je samo malo pričekao, ostvario još neke svoje snove. A možda bi sve to bilo jednostavno previše za njega, previše svega a najmanje onoga jednostavnog života , analognog snimanja na samo 16 kanala , neiscrpne ideje , lakoće življenja i stvaranja , gdje sve sto se dogodi bude pozlaćeno a da toga nisi ni svjestan. Jer mladost je takva, luda i poletna , starost je izbirljiva a kičma opterećena. Nije volio starost i nije htio usporiti ritam. Njegova zadnja slika u mom pamćenju je slika još uvijek mladog Dina , vječnog zajebanta sa toplim dječačkim očima . Nedostaješ.❤️#ljubavsezoveimenomtvojim #boljebitiskrtnegoprimitivan #bilojezabavnozivjetistobom #glazbunamnitkonemozeukrasti #desetgodinaodkadatenema #alitisitu

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Tko zna sta bi sve bilo u ovih 10 godina. Danas na tržištu postoje glazbeni instrumenti i ritam mašine koje sada u sebi imaju sve integrirano za jednu ozbiljnu produkciju . Ima gomilu mladih klinaca koji bi mu se stavili na raspolaganje u zamjenu za učenje uz Dina. Uživao bi u tome i bezgraničnim mogućnostima moderne tehnologije .Vjerojatno bi danas radio koncerte u malim količinama ali puno kvalitetnije , po svom gustu . Jer dođeš u godine kad ti se ne da raditi kompromise , kad usporis ritam i radiš da ugodis sebi. Vjerojatno bi radio glazbu kakvu je oduvijek želio bez udovoljavanja širokoj masi , za svoj gust. Bio bi vjerojatno prisutan na svim drustvenim drustvenim mrežama jer bi napokon mogao reci sto god poželi . Možda bi unovčio svoje igranje igricama , imao svoj YouTube kanal i gomilu folowera. Mozda bi da je samo malo pričekao, ostvario još neke svoje snove. A možda bi sve to bilo jednostavno previše za njega, previše svega a najmanje onoga jednostavnog života , analognog snimanja na samo 16 kanala , neiscrpne ideje , lakoće življenja i stvaranja , gdje sve sto se dogodi bude pozlaćeno a da toga nisi ni svjestan. Jer mladost je takva, luda i poletna , starost je izbirljiva a kičma opterećena. Nije volio starost i nije htio usporiti ritam. Njegova zadnja slika u mom pamćenju je slika još uvijek mladog Dina , vječnog zajebanta sa toplim dječačkim očima . Nedostaješ.", napisala je Danijela za desetu godišnjicu njegove smrti.

Na njega ne misli samo na godišnjice, nego jako često podsjeti javnost kakav je on zapravo bio. Dino Dvornik je obožavao pisati poruke.

"Tada nije bilo mobitela, ali bilo je poruka ispisanih rukom. Ispisivao ih je svugdje, na poleđinama fotografija, na računima, izgužvanim papirima, ugovorima. . A nije bilo samo kratkih poruka, bilo je i pisama, naročito nakon svađe. Kad je došao mobitel i SMS poruke, ubijao me porukama", kaže Danijela.

Dvornik je stalno slao i razglednice.

"Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Swiss, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?" pita Danijela.

 

I na vjenčanju je bio drugačiji od svih...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali. 🥰 #MamaiTata

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Njegova kći Ella dobila je ime tijekom snimanja njegove istoimene pjesme. Djevojčica je danas najpoznatija hrvatska influencerica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moga zmaja dah 🐉

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is literally how my parents rased me 😂 upside down. #throwback

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Debeli Throwback 🥰😍

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara