Ovi tri horoskopska znaka neće dobiti otkaz zbog korone. Čak bi mogli plivati u lovi

Ovi tri horoskopska znaka neće dobiti otkaz zbog korone. Čak bi mogli plivati u lovi
Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PRED nama su, najblaže rečeno, veliki izazovi kada je riječ o financijama ove godine. Koronavirus pogodio je sve grane gospodarstva i mnogi će ove godine ostati bez posla, dok su tisuće već dobile otkaz. Nekima će se, pak, zvijezde nasmiješiti ove godine i imaju veliku šansu imati više love nego ikada.

JARAC

Astrolozi se slažu da je ovo godina Jarca. Ako ste rođeni u znaku Jarca, za vas vrlo vjerojatno ove godine neće biti zime, ili siromašne jeseni. Jarčeva upornost, radišnost i ustrajnost napokon će se isplatiti pa neće dobiti otkaze, a mnogima bi se sreća mogla toliko nasmiješiti da budu bogatiji nego ikad.

VODENJAK

Vodenjacima je bilo nešto teže početkom koronakrize, ali pred njima su sve bolji i bolji dani. Zvijezde bi im se mogle toliko nasmiješiti da ne samo da će zadržati posao, nego bi mogli dobiti neočekivanu lovu na igrama na sreću.

BIK

I Bikovi bi ovu godinu mogli završiti uspješno. Vrlo vjerojatno će mnogi od njih pripremiti vlastiti biznis plan i zaraditi ozbiljnu lovu do kraja godine. Njima nije važno hoće li dobiti otkaz - toliko su staloženi i sabrani da će sami moći pokrenuti posao koji će donijeti lovu u teškom periodu koji je pred nama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara