"Ovo je 7 'tajnih' znakova po kojima ćete znati da žena želi spavati s vama"

"Ovo je 7 'tajnih' znakova po kojima ćete znati da žena želi spavati s vama"
Foto: Instagram

MUČI li vas čitanje između redaka?

Seksualna spisateljica otkrila je znakove na koje morate paziti ako želite otkriti je li neka osoba zainteresirana za vas. U snimci koju je podijelila na svom YouTube kanalu, gdje ima više od 180 tisuća pretplatnika, Australka je izdvojila sedam "tajnih" znakova koji bi trebali otkriti jeste li nekome privlačni.

1. Sređuje se zbog vas

Nadia kaže kako je to nešto što rade i muškarci i žene kad im se netko sviđa.

"Mogla bi napraviti nešto suptilno poput popravljanja kose, odjeće ili držanje. Ako nije zainteresirana, mogla bi se držati pogrbljeno, dok bi inače mogla uvući želudac i izbaciti grudi."

2. Misli da ste smiješni

Nadia kaže kako će se generalno netko smijati više nego obično ako ga druga osoba privlači.

3. Upućuje vam "pogled"

Ako pokušavate otkriti je li žena na javnom mjestu zainteresirana za vas, pripazite na to koliko puta vas je pogledala. "Muškarci mogu biti očitiji u tome, ali žene su suptilnije. Usmjerit će pogled prema vama ako primijetite da je gledate", dodaje.

4. Traži isprike da vas dodirne

Prema Nadiji, to je jedan od najočitijih znakova. Kaže i kako žene općenito rade to na suptilniji način, no kad joj se sviđate, pronaći će načina za fizički kontakt.

5. Traži vas

Nadia kaže kako je to još jedan od očitih znakova. "Stvarat će prilike da razgovara s vama."

6. Daje vam puno komplimenata

"Pripazite na to što vam govori, ali pripazite i na to kako vam to govori", kaže. Dodaje kako više kontakta očima otkriva da joj se sviđate više.

7. Redovito vam šalje poruke

Ako vam žena šalje više poruka, to bi moglo značiti da je zainteresirana za vas, tvrdi Nadia. "To je jako dobar znak da joj se sviđate", kaže.

Nadia kaže kako se ipak ne biste trebali fokusirati na ove znakove, s obzirom na to da ih se mora poklopiti više. "Pogledajte ih sve i ako ih većina stoji, mogli biste joj se sviđati", zaključuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara