Ovo je novi Gospodin Savršeni: Fitness trener, model i vatrogasac

Ovo je novi Gospodin Savršeni: Fitness trener, model i vatrogasac
Foto: Instagram

IAKO je druga sezona RTL-ova showa "Gospodin Savršeni" već snimljena i dovršava se za jesensko prikazivanje, ime sretnika oko kojeg će trčati djevojke i svojim ljubavnim ambicijama zabavljati gledatelje još nije službeno objavljeno. Ipak, Index od upućenih doznaje da je uloga pripala 27-godišnjem Miji Matiću iz Siska.

Mijo je s 15 godina došao u Zagreb igrati nogomet, ali je zbog ozljeda morao odustati te se posvetio fitnessu. Danas je uspješni trener, a može se pohvaliti i pobjedom na državnom prvenstvu u bodybuildingu, kategorija fitness physique. Drage dame, to nije sve - radi i kao vatrogasac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

Kamere i mediji mu nisu nepoznanica. U jednim je novinama već opisan kao "bezobrazno zgodan", gostovao je u podcastima, ali njemu je, osim čestog demonstriranja isklesanog tijela, očito jako važna i pozadinska priča jer se u svojim blogovima fitnessom bavi do najsitnijih detalja.

Kandidatkinje showa u drugoj će sezoni, po svemu sudeći, morati načeti nešto dublje teme jer su pitanja kojima se Mijo bavi u svojim blogovima prilično kompleksna. "Kako možemo ljude navesti da povjeruju u neki imaginarni poredak primjerice fitnessa, kršćanstva, demokracije ili kapitalizma?" pita se Mijo u jednom od svojih blogova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

I na Instagramu je rječit - uz fotografiju s ocem ovih je dana podijelio misli koje očito prate doživljeno i snimljeno u drugoj sezoni "Gospodina Savršenog". 

"Većina želi biti prisna s drugom osobom tako da ta druga osoba postane ranjiva, otvori svoje rane, odbaci maske i lažne osobnosti, da se ogoli pred vama. Žele biti prisni s drugim, ali ne žele rušiti svoje obrambene zidove. Ovo je uzrok sukoba između prijatelja, ljubavnika, roditelja, djece... Nitko ne želi srušiti svoje obrambene zidove, nitko se ne želi sasvim ogoljeti, biti potpuno iskren i otvoren, pa ipak, svi žele prisnosti", napisao je Mijo na Instagramu.

Bit će, u najmanju ruku, zanimljivo vidjeti kako će o ovim i sličnim temama s Mijom pričati ljepotice koje se spremaju na osvajanje njegovog srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara