Ovo je stvarni razlog zašto je Kevin ostao sam u kući, kladimo se da niste vidjeli taj detalj u filmu

Ovo je stvarni razlog zašto je Kevin ostao sam u kući, kladimo se da niste vidjeli taj detalj u filmu

Screenshot: YouTube

IAKO ste "Sam u kući" sasvim sigurno gledali više puta, sasvim sigurno niste primijetili jedan detalj u filmu koji bi mogao promijeniti sve. Naime, jedan korisnik Reddita primijetio je kako Kevinov tata njegovu avionsku kartu baca u smeće, a vrlo brzo razvila se rasprava je li to napravio slučajno ili namjerno.

Radnje filma svi se sjećaju. Zbog nestanka struje, obitelj se ne probudi na vrijeme pa moraju žuriti u zračnu luku. U toj žurbi Kevin ostaje sam i mora se boriti s lopovima. Korisnik Reddita "bobcobble" tvrdi da je Peter McAllister Kevina ostavio doma namjerno.

Ever wonder what happened to Kevin's plane ticket in Home Alone? from MovieDetails

Nakon što je potonji prolio mlijeko, njegov otac kartu s maramicama baca u smeće. Čak i da nisu zaboravili Kevina, bez karte ne bi daleko došao. Bobcobble tvrdi i da Kevina nije bilo na listi, s obzirom na to da je obitelj više puta provjeravala popis kad su dijelili karte.

Činjenica da je Kevinova karta završila u smeću otvorila je niz novih pitanja, a u raspravi na Redditu ima zaista zabavnih teorija pa se mnogi tako pitaju i je li Kevinov tata poslao i lopove...

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz "Sam u kući", instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Sam u kući.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara