Ovo su koncerti za doček Nove godine, provjerite tko svira u vašem gradu

Ovo su koncerti za doček Nove godine, provjerite tko svira u vašem gradu
Foto: Instagram/Tomislav Miletic/PIXSELL

DOK neki za doček Nove godine vole otputovati na neku zanimljivu destinaciju, drugima je draže plesati u klubovima ili ostati ispred televizora, a ako biste radije najluđu noć u godini proveli na otvorenom, provjerili smo kakva vas zabava čeka u brojnim hrvatskim gradovima. 

Splićane će na Rivi zabavljati Tomislav Bralić i Klapa Intrade, a za zabavu do ranih sati bit će zadužena Jelena Rozga dok će Kaštelani feštati uz Alena Nižetića. 

Doček će u Dubrovniku biti dio Dubrovačkog zimskog festivala, a nakon tradicionalne kolede i dječjeg dočeka nastupit će Mia Dimšić, dok će glavna atrakcija biti koncert Parnog Valjka. 

Šibenik će Novu godinu dočekati na tri pozornice od kojih će na glavnoj pozornici ispred katedrale sv. Jakova nastupiti Stereo MC's. Za one koji više vole domaću glazbu tu su Neno Belan & Fiumens te Cubismo u Perivoju Roberta Visianija, a treća pozornica će biti smještena na Maloj loži gdje će nastupiti Kristijan Molnar. 

Zadrani će također moći birati između dvije pozornice. Na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupit će Zaratino i TBF, a za zabavu na Narodnom trgu bit će zadužena grupa Dalmatino. 

Makarane će zabavljati Danijela Martinović, Umažane Maja Šuput, a Porečane Severina. 

Na riječkom Korzu će se za dobru atmosferu pobrinuti Nina Badrić i Dubioza Kolektiv, a u Puli Zabranjeno pušenje i Le Monde. U Rovinju će nastupiti Gibonni, u Malom Lošinju Grašo, a na Rabu Tony Cetinski. 

Karlovčane će rasplesati dance zvijezde devedesetih Ivana Banfić, Minea i Ella koje će nastupiti u Glazbenom paviljonu. 

Bjelovarčane će u novu godinu uvesti Đani Stipaničev. U Velikoj Gorici nastupit će grupe TS Alibi i Retrodukcija. Na Strossmayerovom trgu u Đakovu nastupit će Igor Delač i bend Aura, a u Čakovcu na Trgu Republike Vigor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara