Ovo su najčešći seksualni snovi, evo i što znače

Ovo su najčešći seksualni snovi, evo i što znače

Foto: Instagram/Giphy

SVI mi ponekad imamo mokre snove, bez obzira jesmo li u vezi ili nam je seks tek povremena akcija. Kao i ostale vrste snova, ne treba ih shvaćati doslovno, ali svi oni imaju neku poruku podsvijesti koju je za Independent objasnio psihijatar Ian Wallance.

1. Seks sa šefom (ili šeficom)

Iako može značiti da želite povaliti šefa ili šeficu, puno češća poruka ove vrste sna je da želite napredovati u poslu i preuzeti veću odgovornost. Ako sanjate seks sa šefom ili šeficom, vrlo je moguće da podsvjesno znate da ste spremni na promaknuće.

2. Seks s najboljim prijateljem ili prijateljicom

Ne brinite, ne znači da vas prijatelj ili prijateljica žele u krevetu. San vam poručuje koliko se divite određenom talentu ili sposobnosti vaše bliske osobe.

3. Seks s članom obitelji

Događa se i takav san. Ovakvim snovima mozak također šalje poruku da prema članu obitelji osjećate duboko divljenje.

4. Sanjate da varate ili da vas partner vara

Loš znak. Wallance piše da ovakve snove počnu sanjati ljudi koji pomalo gube vjeru u sebe i svog partnera. Iako možda duboko vjerujete u vašu zajedničku budućnost, ovakvim snovima podsvijest vam poručuje da ste u neku crtu svoje osobnosti duboko nesigurni.

5. Seks s bivšim/bivšom

Svima se događa. Wallance tvrdi da se ovi snovi pojavljuju u trenucima kada ponavljate loše navike iz doba kada ste se doista seksali s tom osobom. Pripazite, kaže psihijatar.

6. Seks s poznatom osobom

Česta seksualna fantazija i mokri san, koji na prvu uopće nije čuda. Svi žele povaliti slavnu osobu? Ali ovaj san to ne znači. San poručuje da poznata osoba koju sanjate ima sličan talent ili karakternu crtu kao vi te vi to podsvjesno primjećujete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara