Ovu je Njemicu internet pokopao zbog "monstruoznih" obrva - Je li zaslužila?

Ovu je Njemicu internet pokopao zbog "monstruoznih" obrva - Je li zaslužila?

Foto: Facebook

MINDY LAMRINI iz Njemačke 18. siječnja je odlučila trajno promijeniti svoj izgled: obrijala je prirodne obrve i u tattoo studiju iscrtala nove.

Fotografiju je potom podijelila na svom Facebook profilu, a pritom nije ni očekivala da će je u roku od samo nekoliko sati svijet zbog toga "pokopati".

 

Jetzt Ma ohne capi das man meine Kunstwerke sieht 󾌴󾌴 Leider geil 😈😈😈😈

Posted by Mandy Lamrini on Thursday, 21 January 2016

U samo dva dana njene su fotografije dobile 19 tisuća komentara, uglavnom vrlo negativnih: neki su se zgražali što je trajno unakazila svoje lice, drugi su obrve nazvali "monstruoznima", a uslijedio je i niz nimalo laskavih montaža.

 

Also wollte mich bedanken bei denen die mein Bild 1.000 Ma geteilt haben , das man sich die Arbeit macht , sich hinsetzt...

Posted by Mandy Lamrini on Saturday, 23 January 2016
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lako za obrve, nego jesi li ti normalna", pitao je pak jedan od "fanova". No, Mindy se nije dala smesti i uskoro je objavila da je vrlo zadovoljna svojim novim izgledom. Štoviše, po sistemu "i negativna reklama je reklama", priznala je da je jako zadovoljna i neopčekivanom pozornošću koju je dobila - u samo par dana broj fanova joj je narastao za više od 3000.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara