"Oženjen": Čavajda objavio fotku s vjenčanim prstenom, ubrzo otkrivena istina

"Oženjen": Čavajda objavio fotku s vjenčanim prstenom, ubrzo otkrivena istina
Foto: Facebook

NAKON što je na Facebooku uz hashtag #Married ("vjenčani") objavio fotografiju na kojoj mu se na ruci vidi vjenčani prsten, glumac Mislav Čavajda doživio je neočekivani broj čestitki, lijepih želja i medijskih upita.

Brojne poznate osobe, poput voditelja Davora Meštrovića i glumice Ines Bojanić, Mislavu su čestitale na lijepoj vijesti, a onda se ispostavilo da je riječ o novom projektu, a ne prekretnici u privatnom životu. Obična šala se, kaže glumac, pretvorila u zanimljivi eksperiment.

"Vrlo brzo ispod ovog posta planirao sam objaviti komentar da bih objasnio o čemu se radi. Međutim, nisam očekivao da će u roku doslovno 5 minuta telefon biti zagušen pozivima brojnih medijskih portala očekujući moj komentar. Da se razumijemo, medijski, bez obzira na to što sam zadnjih godina stvarao i radio, ne postojim. Previše sam izgleda stavljao u prvi plan svoj rad. Dosadno brate!", napisao je glumac objašnjavajući da se "oženio" samo u seriji, i to za kolegicu Olgu Pakalović.

"Ne zamjerite, bila mi je preslatka prilika ne pustiti malo vremena, eksperimenta radi, i vidjeti do kuda to može ići", otkrio je Mislav Čavajda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara