Oženjeni "kralj mesa" Stipe Lijanović poklonima obasipa srpsku cajku?

Oženjeni "kralj mesa" Stipe Lijanović poklonima obasipa srpsku cajku?

Tekst: A.M.
Foto: Press

VLASNIK mesne industrije Lijanović, milijarder Stipe Lijanović, navodno je oduševljen srpskom pjevačicom Mijom Borisavljević, javljaju srpski mediji. Naime, srpski Press objavio je priču u kojoj nepoznat izvor otkriva kako oženjeni Lijanović poklonima obasipa pjevačicu Miju, koja je u susjednoj Srbiji poznata po svojem gostovanju u showu Veliki Brat.

Kako tvrdi Press, Lijanović je Miji prije tjedan dana poslao buket od 101 ruže uz poruku: "Postoji 101 razlog da se upoznamo". Nekoliko dana nakon toga, Stipe je istu stvar ponovio dva puta, dok je uz četvrti buket, u klubu "Teatar", poslao poprilično skuplji poklon.

"U petak je Miju dočekao buket s 201 ružom i prsten vrijedan nekoliko tisuća eura"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak je Miju dočekalo novo iznenađenje - buket s 201 ružom i prsten vrijedan nekoliko tisuća eura. U želji da joj pokaže naklonost, Stipe je angažirao i Džeja Ramadanovskog da joj preda prsten, a tokom njezinog nastupa na pozornicu je stiglo i nekoliko boca skupocjenog šampanjca Crystal", pišu srpski mediji.

Oženjenog "Hrvatskog kralja mesa", srpski mediji već su prije povezivali sa srpskim pevaljkama - Anom Nikolić, Danijelom Vranić i Irinom, a sada i s Mijom Borisavljević. Stipe, rodom iz Širokog Brijega, dva put se ženio. Prvi put sa Zagrepčankom Ninom Baković, a posljednji put s 10 godina starijom Sanjom Lijanović, vlasnicom frizerskog salona, s kojom ima sina Stipu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara