Ozzy Osbourne u emotivnom intervjuu priznao: Imam Parkinsonovu bolest

Ozzy Osbourne u emotivnom intervjuu priznao: Imam Parkinsonovu bolest
Screenshot: YouTube

OZZY OSBOURNE dao je ekskluzivni intervju za Good Morning America i progovorio o svom zdravlju i Parkinsonovoj bolesti koju su mu otkrili prošle veljače.

"Bilo je vrlo izazovno za sve nas. Odradio sam doček Nove godine i onda sam imao težak pad. Morali su mi operirati vrat i to mi je poremetilo živce", započeo je legendarni roker pa otkrio da mu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest. 

"To je Parkinson 2. Ima više vrsta te bolesti, nije to smrtna presuda, ali utječe na određene živce u tijelu. Imaš dobar dan pa dobar dan i onda jako, jako loš dan", objasnila je njegova supruga Sharon. Ozzy je zbog toga otkazao nastupe i svjetsku turneju te se posvetio liječenju.

"Utrnula mi je ova ruka od operacije, a noge mi se oduzmu. Ne znam je li to od Parkinsona ili od čega, ali u tome je problem. Jer su mi prerezali živce kad su me operirali. Nikad nisam ni čuo za bol u živcima i to je čudno", objasnio je roker.

Ovo je prvi put da je Ozzy potvrdio da ima bolest o kojoj se već dugo nagađa i koju je čak jednom prilikom bio i zanijekao. "Ne idu mi tajne i ne mogu više tako jer nemam više isprika", priznao je te dodao da ga najviše boli gledati kako njegova obitelj pati zbog njega.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara