Paleta neočekivanih okusa MARVIS pasti za zube

Paleta neočekivanih okusa MARVIS pasti za zube
Foto: Press

MARVIS paste za zube nude paletu jedinstvenih okusa koji kombiniraju moćnu i dugotrajnu svježinu mente s nesvakidašnjim notama te intrigiraju i bude sva osjetila. Zubne paste s potpisom MARVISA dolaze u sedam jedinstvenih okusa – Jasmin Mint (jasmin), Cinnamon Mint (cimet), Ginger Mint (đumbir), Amarelli Licorice Mint (amareli – jedan od najboljih talijanskih slatkiša), Aquatic Mint (hladan okus metvice), Classic Strong Mint (svježa formula peperminta), Anis Mint (anis) i Whitening Mint (prva pasta na svijetu za izbjeljivanje zubi).

Svaku od MARVIS pasti za zube povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i dugotrajnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa. Formula MARVIS pasti za zube u sebi ne sadržava parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je MARVIS jedna od rijetkih pasti za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat.

Njihov nesvakidašnji, retro dizajn u potpunosti pomiče granice suvremene umjetnosti življenja te je prepoznatljiv na svakom kozmetičkom ormariću koji se zahvaljujući Marvisu pretvara u jedinstveno mjesto na kojem se isprepliće osjećaj senzacije svakodnevne njege s daškom cool estetike. Ovaj kultni brend zasigurno će razveseliti sve koji od pasti za zube očekuju više te imaju postavljene visoke estetske kriterije te teže izvrsnosti u svakom pogledu.

Ne čudi stoga kako se je MARVIS nadmetnuo kao „must-have“ brend koji se može pronaći u asortimanu najprestižnijih concept storeova, robnih kuća i dizajnerskih hotela širom svijeta.  Ekskluzivna robna kuće Galeries Lafayette u Parizu, renomirani dizajnerski hotel Armani u Milanu, luksuzna robna kuća Liberty u Londonu - samo su neke od svjetski priznatih i poznatih kuća koje su prepoznale Marvis kao brend bez konkurencije.

MARVIS paste za zube moguće je pronaći ekskluzivno u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, BIPA prodavaonicama i u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu www.delmerion.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?