Pamela Anderson: Ne mogu se riješiti Tommyja, opsjeda me!

DA NJEZINO vrijeme još nije prošlo, Pamela Anderson pokazala je novim fotografijama u časopisu Radar, u kojem se, kao u dobra stara vremena, pojavljuje u izazovnim kostimima i kratkoj vojničkoj uniformici. Kod najpoznatije Playboyeve zečice nema tabu tema - otvoreno je progovorila o propalom odnosu s Kidom Rockom, Rickom Salomonom i drugim poznatim supružnicima/ljubavnicima, vječnoj ljubavi s Tommyjem Leejem i hepatitisu C, kojim se zarazila u mladim danima.

"Iz nekog razloga, Tommy se pretplatio na Google alerts o meni. Svaki čas me zove i pita za sve gluposti koje se o meni pišu. Ne promakne mu apsolutno nijedna stvar, koliko god ga ja molila da me prestane zafrkavati s tim. On me jako voli, a i ja njega, ali ne koliko da se pretplatim na njegove Google alerts. Ne mogu ga se riješiti, opsjeda me", priznaje Pamela koja se s rockerom Tommyjem Leejem vjenčala nekoliko puta, a brak im je svaki put završio, najblaže rečeno, burno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi pokazala da je brižna majka, ljepotica je sa svijetom podijelila i nekoliko roditeljskih žrtvi koje je učinila u posljednje vrijeme. Puno joj vremena, naime, oduzima briga za školovanje sinova Brandona i Dylana, kojima se dnevno, kaže, posvećuje i do dvanaest sati. "Brandon trenutno čita knjigu 'Brothers In Arms', a super je stvar što mi je autor Kareem Abdul-Jabbar prijatelj. Nakon što pročita knjigu, Brendan će ga intervjuirati, a ja ću ih snimati i to će ujedno biti njegov školski projekt. Jedva čekam, uzbuđena sam zbog toga više nego on!", kaže Pamela u novom izdanju Radara.

M.A.
Foto: Terry Richardson (Radar)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara