Pamela Ramljak o vjenčanju s dečkom: Razgovarali smo o tome, ali ništa neću potvrditi

Pamela Ramljak o vjenčanju s dečkom: Razgovarali smo o tome, ali ništa neću potvrditi

Foto: Facebook

PAMELA RAMLJAK otkrila nam je kakav je njezin odnos s dečkom Mladenom Salajsterom, s kojim živi nekih šest mjeseci. Kaže da razgovaraju o braku, ali ne želi otkrivati previše detalja o planovima. "Nisam potvrdila da se udajem. On i ja smo pričali o tome, naravno, i razmišljamo o tome, ali to je naša stvar. Velika je vjerojatnost da će se to i dogoditi, ali ne bih o detaljima", rekla je za Index Feminnemka.

"Bila bih najsretnija žena kada bih za pet godina bila u našoj kućici okružena s barem dvoje djece"

Pamela je svog dečka pozvala da se pojavi i u spotu njezinog benda, a to je bila ideja njezine kolegice Nede Parmać. Svjesna je da se vijest kao što je svadba u Hrvatskoj ne može sakriti. "Znam da smo mi mala država i da se takvo nešto ne može sakriti, niti ja to želim, zato sam ga i stavila u spot. On je dio mog života, ja ga jako volim i bila bih najsretnija žena kada bih za pet godina bila u našoj kućici okružena s barem dvoje djece. Ali da raspravljam o tome gdje smo se zaručili i kakav prsten imam, to mi je glupo", rekla nam je Pamela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O prošlom braku: Tužno je to što se dogodilo, bila sam kriva i ja, ali i moj bivši muž, nismo bili dovoljno jaki

Pjevačica je već jednom bila u braku, godinu dana sa Stojanom Rakićem. Svoj prethodni brak ne bi nazvala pogreškom, već kaže da se stvari jednostavno nisu poklopile. "Uvijek sam vjerovala u instituciju braka, to što se meni dogodilo ne znači da više ne bih bila u braku. Tužno je to što se dogodilo, bila sam kriva i ja, ali i moj bivši muž, nismo bili dovoljno jaki, žao mi je zbog toga. Ali, čovjek treba krenuti dalje, imati vjere. Ako želiš jednoga dana imati obitelj i djecu, moraš ponovo riskirati, ništa ti nije garancija, ali uz Božju pomoć i puno vjere, nadam se da sve krene kako treba", rekla nam je Pamela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara