Paola Valić: Vraćam se glazbi, jača nego ikad!


"Prvo, moram naglasiti - nisam u Njemačku došla zamijeniti Tanju Tomić, tamo sam angažirana prvenstveno kao pjevačica i dolazim nastupati jednom do dvaput mjesečno", kaže Paola i dodaje kako su mediji posljednjih mjeseci napisali puno neistina o njenoj "njemačkoj avanturi". "Tamo pjevam uglavnom vikendom i sjajno se zabavljam. Publika je odlična, na početku me bilo malo strah da neću napuniti prostor, no pokazalo se da su moji strahovi neopravdani", priznaje Paola.

"Plaća je jako dobra, samo sam ja prerastrošna pa hedonistički odmah sve potrošim na gluparije. Ipak, ovaj put sam nešto i uštedjela", priča Paola o nastupima u Njemačkoj i dodaje kako na njima pjeva uglavnom svoje pjesme, ali i covere stranih hitova. Na nastupima je prati grupa Impulsi, svojedobni dobitnici nagrade za najbolji hrvatski bend u dijaspori.

Novi album, studij i poslovni kontakti u inozemstvu

Osim što nastupa u inozemstvu, Paola se posvetila studiju novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, no vrijeme najradije provodi u studiju, gdje dovršava svoj novi album, na kojeg je, kaže, vrlo ponosna. "Materijal je kvalitetan, konačno pjevam prave stvari i nadam se da će to javnost moći čuti prije ljeta, kad namjeravam izdati prvi singl. Ako sve bude po planu, album je vani na jesen", kaže Paola, no ne želi otkriti s kim stvara novi CD, jer se "mnogo puta opekla najavljujući razne stvari".

Što se tiče informacija kako će joj Miljenko Prskalo, biznismen kod kojeg pjeva u Njemačkoj, pomoći u realizaciji inozemne karijere, Paola je također tajanstvena. "Sve je na meni i novom materijalu. Neki dogovori postoje, ali je prerano da bih s tim izlazila u javnost", kaže i dodaje kako novi album neće značiti i promjenu imidža, jer je trenutno u potpunosti zadovoljna sobom i ne vidi potrebu da nešto mijenja u vizualnom pogledu.

"Krešo i ja smo poput starog bračnog para"

Krešo Jengić, natjecatelj prve sezone Big Brothera, i dalje je odabranik Paolinog srca. "Super mi je s Krešom, pomalo postajemo 'stari bračni par', to je veza koja dosta dugo traje i nadam se da će tako i ostati", rekla nam je pjevačica o vezi s Krešom, koju su mediji okarakterizirali kao "iznimno problematičnu". Prema njenim riječima, i dalje joj je velika podrška u karijeri, i jako mu se dopada njezin novi album, pa s pravom može reći kako je "stopostotno iza nje".

Paola je, čini se, jedna od onih koji ne odustaju lako, pa nakon "narkomanske afere" te brojnih komentara i nagađanja o njezinom životnom stilu uzdignuta čela priprema novi album, koji bi konačno trebao Paolu maknuti s naslovnica žutih tiskovina i vratiti je tamo gdje joj je i mjesto - na top liste i koncertne prostore.

D.K.
Foto: Dražen Kokorić/Extra

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara